*Nettavisen* Sportspill.

Leicester hamrer Burnley

Leicester-spillerne jubler etter scoring mot Manchester United. Foto: (All Over Press)

Nyopprykkede Leicester har imponert i Premier League hittil og i ettermiddag kommer Burnley til King Portman Stadium. Vi tror oppturen fortsetter for Leicester.

04.10.14 12:23

Sportspills meny lørdag:
Dagens dobbel: Presset øker på Freedman og Bolton
Dagens langskudd: Gedigen opptur etter Magath
Dagens singel: Tøft program for Atletico Madrid
Tippetips: Tolver på midtukekupongen- ny tolver i dag?
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
V75 Leangen: Dobbel sjuerpott og kanonforutsetninger
V5 Leangen:
Samlebonger med Silje

Lørdagens langoddsprogram er strålende og består av ligafotball både her hjemme og ute i Europa. Det spilles i tillegg ishockey både i Norge og Sverige og vi merker oss at forhåndsfavoritten Stavanger og Vålerenga møtes i Stavanger kl 18. I Spania venter det blant annet et høyinteressant oppgjør mellom Valencia og Atletico Madrid.

Vi spiller to dobler i dag og låser Leicester som banker på bege to. Nettavisen løftet laget frem i sin forhåndsvurdering av Premier League og laget har ikke skuffet hittil.

HTML EMBED


Leicester - Crystal Palace H 1,72

Det ble riktignok ikke ikke noe comeback på Leicester mot Crystal Palace Palace sist lørdag, slik det ble i den vanvittige 5-3-seieren over Manchester United runden før. Men hadde grepet på Palace før pause. To dødballmål fra Palace i andre omgang gjorde at den kampen endte 0-2 i favør Crystlal Palace. Dermed kom laget litt ned på jorda etter to strake trepoengere, og nykommerne ligger på 12. plass med åtte poeng. Vi merker oss at Leicester har møtt tøff motstand i sesonginnledningen og tross at laget har møtt Everton, Arsenal og Manchester United i sine tre hjemmekamper står laget med 1-2-0 på King Portman Stadium. Nyankomne Leonardo Ulloa har vist seg som en hit og allerede scoret fem mål. Matthew Upson er eneste skadefravær i dag.

Med forrige sesongs superspisser Danny Ings og Sam Vokes ute, var Burnley sjanseløs mot West Bromwich og tapte fortjent 0-4. Har bare scoret ett mål på seks kamper og ligger siste med tre poeng. Ings og Vokes må stå over også i dag. Det gjør i tillegg trolig David Jones, Nathaniel Chalobah, Taylor Matthew og Dean Marney. Burnley står med 0-3-3 hittil og 1-8 i målforskjell. Med begge førstevalgene på topp ute, er det ikke lett å se hvem som skal score målene.

1,72 på hjemmeseier er nok som det må være. Men dette må være en topp sjanse for Leicester. Litt lav odds til å forsvare et singelspill gjør at vi kombinerer.

Eibar - Levante H 1,72

Vi kombinerer med det sensasjonslaget Eibar i spansk Primera på denne dobbelen. Som noen kanskje husker lanserte vi laget hjemme i serieåpningen mot Real Sociedad til strålende odds og laget til Gaizka Garitano har fortsatt å imponere. Hjemme på lille og intime Estadio Municipal de Ipurúa står laget med med 1-1-1 og sist helg ble det et råsterkt bortepoeng mot Athletic Bilbao. Før eller siden inntar nok hverdagen lille Eibar, men du verden så langt du kommer med innsats og moral i fotball.

Også Levante var et sensasjonslag i Primera for et par år siden. Den ganger regjerte Sergio Ballesteros i de bakre rekker. Nå er han borte, resultatene likeså. 1-1-4 på de seks første seriekampene og fryktelig 1-12 i målforskjell. Det ser alt annet enn bra ut.

Også Eibar betales med 1,72 i odds og denne dobbelen betales med 2,96.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag