*Nettavisen* Sportspill.

Leicester jakter andreplass

Riyad Mahrez jubler etter sin utligning for Leicester i hjemmemøtet med Tottenham for 14 dager siden. Foto: Carl Recine (Reuters)

Det var ikke stilt store forventninger til Leicester før seriestart. Vinner laget søndagens hjemmekamp mot Aston Villa avanserer de til 2. plass på tabellen.

13.09.15 08:27

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ingen vei tilbake for Vålerenga
Oddstips 3: Tromsø må takle presset
Tippetips: Stabæk kan gjøre det igjen
US Open finale: Djokovic er kongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens kamper
V75 Bjerke: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke: Vorspiel med samlebonger
V4 galopp Gøteborg: Kvisla har trua

Nytt herlig langoddsprogram venter søndag med en rekke interessante oppgjør på menyen, deriblant toppoppgjøret i Tippeligaen mellom Rosenborg og Stabæk. Det har vært en bra helg hittil for våre oddstips. Fredag innfridde Hobro vårt deilige singelspill til spreke 3,40 i odds, og lørdag satt vårt hovedspill med seire til Manchester United og Cardiff til gode 3,61 i dobbelodds.

Leicester - Aston Villa H 1,80
Det var mange som undret seg over at at manager Nigel Pearson fikk sparken som Leicester-manager etter å ha berget kontrakten sist sesong. Inn kom omdiskuterte Claudio Ranieri etter et mildt sagt mislykket opphold som landslagstrener i Hellas. Foreløpig er det ingen grunn til å undres. Vinner Leicester dagens kamp, avanserer laget til andreplass i Premier League etter fem serierunder. 2-2-0 på de fire første hittil og med mannskapet ser det bra ut. Nykommer Inler får trolig startplass i ettermiddag, mens en annen nykommer Nathan Dyer (fra Swansea) trolig starter på benken.

Aston Villa var et stort spørsmålstegn før sesongen etter tunge spillersalg i sommer. Har innledet helt greit med 1-1-2 på de fire første seriekampene, seieren kom i åpningskampen borte mot Bournemouth. 2-2 hjemme mot Sunderland i siste kamp før landslagsoppholdet skremmer neppe mange. Manager Tim Sherwood har få problemer med sitt mannskap.

Leicester hadde 7-5-7 hjemme på King Power Stadium sist sesong og vant blant annet tilsvarende kamp med 1-0. Det skal være bra sjanse for ny seier denne sesongen og selv om 1,80 muligens er litt snaut oddsmessig, setter vi penger på Leicester i dag. Litt lav odds gjør at vi kombinerer.

Malaga - Eibar H 1,65
0-0 hjemme mot Sevilla og svært hederlig 0-1 tap borte for Barcelona i serierunde to er fasiten for hjemmelaget.

Lille Eibar fikk fornyet liv i La Liga ettersom Elche ble tvangsnedflyttet. Har innledet med to seire og overrasket stort, spesielt 2-0 hjemme mot Athletic Bilbao sist var solid.

Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende og selv om man alltid skal ha respekt for formlag. Legg merket til Chievo i Italia som faktisk tok poeng borte mot Juventus i går kveld, så skal dette være topp sjanse for hjemmelaget. 1,65 i hjemmeodds er faktisk ikke så aller verst.

En dobbel med seire til Leicester og Malaga betales med 2,97 i totalodds.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.