Jamie Vardy og Riyad Mahrez kan få flere grunner til jubel i ettermiddag.
Jamie Vardy og Riyad Mahrez kan få flere grunner til jubel i ettermiddag. Foto: Stephenson/jmp/rex/shutterstock (Shutterstock)

Leicester kan snyte City

Leicester er i fremgang og er ikke sjanseløse hjemme mot ubeseirede Manchester City i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Bournemouth og King i fremgang
Oddsdobbel 2: Ny storskalp for QPR
Oddssingel Championship: Gnistrende hjemmeodds på Reading
Tippetips: Zlatan er tilbake
V75 Bjerke: Internasjonal omgang med superpott
V4 Bjerke lørdag:
Supert V4-vorspiel

Det er meget flott langoddsprogram vi har foran oss denne lørdagen. Byderby mellom Arsenal og Tottenham i Premier League, byderby mellom Roma og Lazio i Serie A og byderby mellom Atletico Madrid og Real Madrid i La Liga er bare noen av godbitene vi har i vente.

Leicester - Manchester City H 7,25 (spillestopp kl 15.55)


Claude Puel har skaffet Leicester fire poeng på sine to første seriekamper, som ny manager. Først ble det overbevisende 2-0 seier hjemme mot Everton, mens laget ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Stoke i siste seriekamp, men måtte nøye seg med 2-2. 2-1-2 på sesongens fem første hjemmekamper. Vincent Oborra er friskmeldt og da er det stort sett bare langtidsskadde Robert Huth som mangler for vertene.

Manchester City med fantastiske 10-1-0 på sine elleve første seriekamper og ledelsen økte til åtte poeng i den siste serierunden før landslagspausen. Samtlige fem bortekamper er vunnet med tildels overbevisende sifre, men både mot Bournemouth (2-1) og West Bromwich (3-2) ble det sliteseire. Midtstopper Nicolas Otamendi soner karantene, mens Fabian Delph er usikker

1-1-1 på de tre siste tilsvarende. Før eller siden ryker City på et tap og Leicester vant altså tilsvarende kamp 4-2 forrige sesong. 7,25 på at Leicester gjentar bedriften og påfører Manchester City sesongens første nederlag, er så spennende odds at vi tester denne i ettermiddag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør