Gå til sidens hovedinnhold

Leicester må ha fått sjokk

21. september i fjor vant Leicester 5-3 over Manchester United. Siden gikk det galt. Nå er laget endelig tilbake i form.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Sterke hjemmelag innfrir
Dagens langskudd: QPR kan ryste United
Tippekupong: Alle penga på Chelsea
Premier League: Skade- og karanteneoversikt
V75 Klosterskogen:
Dobbel sjuerpott gir kanonomgang

Vi har en herlig langoddslørdag foran oss med flotte kamper fra England og ellers fotball fra både Italia, Spania, Frankrike og Nederland. En god vintersport er det også på lørdagens liste.

HTML EMBED

Leicester - Stoke H 2,40
Vi starter i Premier League der revitalisterte Leicester tar imot Stoke hjemme på Filbert Street. Som nevnt i ingressen så vant Leicester 5-3 hjemme mot Manchester United 5-3 hjemme mot Manchester United etter en herlig snuoperasjon (lå under 1-3) 21/9 i fjor. Det sjokket åpenbart Leicester som hadde 0-2-11 på de tretten neste ligakampene. I romjulene snudde det endelig og de tre siste seriekampene har gitt sju sårt tiltrengte poeng. Likevel ligger laget sist med sine 17 poeng.

James Matthew soner karantene, mens Matthew Upson, Kasper Schmeichel og Jeffrey Schlupp er skadet. Esteban Cambiasso og Dean Hammond er usikre. Riyad Mahrez er opptatt med spill i Afrikamesterskapet for Algerie. Den kroatiske spissen Andrej Kramaric kan debutere i dag dersom papirene hans går i orden.

Stoke hadde ikke å by på borte mot Arsenal sist, og det var ingenting å si på at oppgjøret endte med 0-3-tap. Tok sju av ni mulige poeng i de tre kampene før det og ligger på 11. plass. Borte har laget 3-3-5.

Victor Moses er tilbake etter skade, noe som gir laget mer trøkk og fart fremover på banen. Toppscorer Mame Biram Diouf er derimot uaktuell grunnet spill i Afrikamesterskapet. Erik Pieters er usikker, men det ser ut til at Steven N'Zonzi blir klar.

Det er kanskje farlig å tro at Leicester skal vinne sin tredje kamp på kort tid i ettermiddag, men oddsmessig frister det veldig. 2,40 på formsterke Leicester er godt betalt og må testes i dag.