*Nettavisen* Sportspill.

Leicesters superduo betyr målgaranti

Leicester City's superduo Jamie Vardy og Riyad Mahrez feirer etter scoring hjemme mot Chelsea mandag kveld. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Serieleder Leicester møter Everton borte lørdag ettermiddag. Det lukter mål på Goodison Park i ettermiddag.

19.12.15 09:09

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 2: Spansk dobbel til tre ganger pengene
Oddstips 3:
Willian gjør det igjen
Oddstips 4:
Newcastle endelig på vinnersporet
Tippekupong:
Bonuspotten skal ut
Skiskyting:
Schempp i monsterform
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballkamper
V75 Bjerke lørdag: Dobbel sjuerpott med verdensstjernen
V5 Bjerke lørdag:
Gundersen har mer på lager
V65 Forus lørdag kveld: Buer har ikke gitt opp

Ny bra dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag, selv om handicapspillet på Norge røk. Vinnertips på Lund Svindal (2,00), herlig skiskytingsdobbel med duellseire til Dahlmeier og Hildebrand til 2,8 i odds og singelspill på Nice til 2,12 i odds, sørget for solid pluss i regnskapene. Det var tredje dag på rad med fint pluss.

Lørdagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Klubbfotballen ruller over hele Europa og i tillegg er det masse herlig vintersport på menyen på dagens langoddsprogram.

Everton - Leicester over 2,5 mål 1,60
En av sesongens skuffelser, Everton, tar i mot ligalederen Leicester i dagens kamp på Goodison Park. Ambisiøse Everton befinner seg i skrivende stund på 10. plass, med 23 poeng. Merseyside-klubben har vært dødelige foran motstanderes mål denne sesongen, og har scoret hele 29 mål, mye takket være klubbens toppscorer Romelu Lukaku, som står med 12 mål på 16 kamper.

Roberto Martinez er nok mer bekymret over det defensive. Everton har sluppet inn 21 mål denne sesongen, og det er ubeleilig når de møter målkåte Leicester.

Ingen hadde trodd Leicester skulle være serieleder i desember, men Claudio Ranieri og hans gutter har overrasket og imponert hele fotballverdenen. Leicester troner øverst i Premier League med 35 poeng på 16 kamper. Mye takket være den dødelige angrepsduoen Jamie Vardy og Riyad Mahrez, som seg i mellom har soret 26 mål. Leicester har i tillegg bare plukket 12 baller ut av eget nett.

Tre av de fire siste hjemmekampene til Everton har gått over 2,5 mål, mens sju av åtte av Leicesters bortekamper har gått over 2,5 mål. Det må være meget solid sjanse for at denne kampen ender målrikt, og 1,60 på at det kommer tre mål eller mer er klart godkjent.

Brentford - Huddersfield H 1,80
Fintspillende Brentford med 5-4-1 totalt på hjemmebane, og fire av de fem siste hjemmekampene er vunnet. Kom tilbake fra 0-2 borte mot Cardiff i midtuken til 2-2, men en målkåt Kenwyne Jones sørget for Cardiff-seier med sin 3-2 scoring tre minutter på overtid.

Huddersfield på 19. plass etter 5-6-10 totalt og kom seg litt over nedrykksstreken etter sin 2-0 seier hjemme mot Rotherham i midtuken. 1-1-3 på de fem siste bortekampene.

Hjemmesterke Brentford bør ha en flott sjanse til tre poeng her og 1,80 på hjemmeseier er helt greit betalt.

Det gir oss en ettermiddagsdobbel fra England til totalodds 2,88.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.