(www.askerfotball.no)

Lenge siden Asker var så gode

Kan et lag bli sterkere av skader og skandaler? Vi tror på Asker i lørdagens første oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Drammen: Lykke med flicka
Tippetips: Skeid vinner igjen
Oddstips 1: Fremgang for Asker
Oddstips 2: Fullsatt i Bergen

Det er variert på langoddsen i dag. Objekter fra OL, tysk, fransk og italiensk fotball innleder dagen. Deretter finner vi mye fra Oddsen-Ligaen, og Brann - Haugesund i Tippeligaen. Det er også gjort plass til et knippe objekter fra den engelske ligacupen. Svensk, dansk, belgisk, nederlandsk og fransk fotball fortsetter utover kvelden, før Norge møter Montenegro i håndballfinale i OL klokken 21.40.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
63. Watford - Wycombe (0-1) H 2,35

Engelsk Ligacup. Watford eies nå av den italienske forretningsmannen Giampaolo Pozzo, som også eier italienske Udinese og spanske Granada. Gianfranco Zola ble ansatt som manager i begynnelsen av juli. Zola var stor i italiensk Serie A og for Chelsea i sin tid, og han trente West Ham for et par år siden. Mange nye spillere er hentet inn til Watford, blant annet så står tidligere Arsenal-målvakt Almunia sin første offisielle kamp i dag, for Pozzo kjøper ikke et lag for å surre rundt på nedre halvdel, han satser. Det rapporteres om god stemning på trening og kamp om plassene på laget. Wycombe rykket ned til League Two etter forrige sesong og ble slått 4-1 av Brentford i siste treningskamp. Dette er første offisielle hjemmekamp for manager Zola og flere andre, og 2,35 for at den ender med en klar hjemmeseier er et meget aktuelt langskudd.

Dagens avslag
45. Lillehammer - Nybergsund IL-Trysil B 1,55

Lillehammer er i form nå og vanskelig å slå, de er ubeseirede på de fem siste. Sundet trenger poeng i kampen om opprykk, men har ikke vunnet mer enn halvparten av bortekampene sine hittil, mens Lillehammer bare har tapt to av syv hjemme. Oddsen er alt for lav på bortelaget i våre øyne, og hadde det vært mulig med et HU-spill på Lillehammer, hadde vi slått til. Slik som tilbudet er nå, blir Sundet til 1,55 dagens avslag.

Dagens spill
Det er mulig vi er blitt for patriotiske, men ligger det ikke veldig i kortene at Norge vinner håndballfinalen mot Montenegro? Vi har stor tro på gull til Norge, men oddsen på 1,40 er kanskje ikke veldig spennende. Vi ser derfor til Oddsen-Ligaen i dagens første tips, før vi runder av med Tippeliga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

53. Nesodden - Asker
Oddsen-Ligaen avdeling 4. Nesodden har mistet den fine flyten og er uten seier i sine fem siste. 0-0 borte mot Moss forrige helg, tap for Follo og Lørenskog i de to siste hjemmekampene. Plutselig er nedrykk bare 2 poeng unna, men man mener selv at det var enkelte tegn til bedring i spillet i 2. omgang mot Moss.

Nesodden har ikke scoret i de to siste, men i dag knyttes det visse håp til at nysigneringen Kristoffersen (a) fra Frigg skal true motstanders forsvar. Samura (m) er suspendert.

En uventet virkning, eller muligens bare et sammentreff, av kampfiksing-saken som har herjet avdelingen, var at Asker begynte å vinne. Skader i laget syntes plutselig å ikke bety noe lenger, nå har Asker 5-0-0 på de fem siste, de bøtter inn mål og er oppe på 2. plass og utfordrer Follo om opprykket. Forrige helg var 15-åringen Stray Molde, Notice og Solberg målscorere i den imponerende 3-2-seieren mot Kvik Halden. Asker er beste bortelag i avdelingen med 4-2-2 totalt.

Mads Lyngen (f) returnerer fra skade og lemper litt på utfordringene Asker har hatt med forsvarsrekka de siste kampene. Forsvars-vikar Linstad kan da trolig flyttes opp på midtbanen igjen, noe som trengs da Nicol (m) er suspendert og unge Vajebah Sakor (m) er ute på oppdrag for G16-landslaget. Kapteinen Arneberg (f) og Lindberg (a) er fortsatt ute med skader.

Nesodden var et stykke unna å få til noe i det omvendte oppgjøret, som endte med tap 0-4 på Føyka. I dag har Nesodden hjemmebanen, men formen er det Asker som har, i enda større grad enn sist. Det skal bli borteseier på Berger og oddsen på 1,80 brukes i en dobbel.

52. Vidar - Ålgård
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Vidar fikk bank 5-0 av Flekkerøy forrige helg. Etter poeng i sesongens syv første, har Vidar variert mer etter sommerpausen og har ikke vunnet siden 3-1 borte mot Randaberg 1. juli. Uavgjort mot Vindbjart og Åsane i de to siste hjemme. I dag må Vidar skjerpe seg, de trenger en seier i kampen om opprykk, de er bare tre poeng unna toppen før helgens runde.

Vidar-trener Gaute Erevik Johannessen var skuffet over innsatsen da det ble 0-0 hjemme mot Vindbjart, og neppe mer fornøyd sist med 0-5 for Fløy. Det er så vidt vi kan se ikke fravær blant sentrale spillere som gjør at målene uteblir, det er mer snakk om ineffektivitet. Vidar kan trolig stille ganske likt som sist, bortsett fra Vegard Maldal (f) som er suspendert.

Ålgård ligger tre poeng over streken, og med strake tap for Nest-Sotra, Brann 2 og Odd 2 i de tre siste, ser høsten lite lystig ut. Tap 1-4 hjemme mot Odd 2 forrige runde, og det er problemer defensivt. Ålgård har brukbare 3-1-4 på bortebane, men nå er formen laber.

Thunshelle (f) ut med skade sist, usikkert om han er med her. Færøyingen Rogvi Baldvinsson (f) er solgt til Bristol City, han var kaptein på Ålgård og kanskje den mest sentrale spilleren, med over 100 kamper for Ålgård til tross for sine 22 år.

En glimrende mulighet for Vidar til å komme tilbake på riktig spor. Vi har stor tro på at hjemmelaget slår tilbake etter et par svake resultater og vinner denne hjemmekampen. Oddsen er 1,60 på H og gir oss en dobbel til 2,88. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 15.55.

52. Vidar - Ålgård 1,60 4,15 3,20
53. Nesodden - Asker 2,70 3,95 1,80

Total odds 2,88

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus