Gareth Bale har scoret fire mål i Champions League så langt og blir en av Real Madrids nøkkelspillere i kveld.
Gareth Bale har scoret fire mål i Champions League så langt og blir en av Real Madrids nøkkelspillere i kveld. Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB scanpix

Lett match for Real Madrid

Alt annet enn spansk seier i kveld vil overraske oss.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Odds:
Zlatans siste drøm
Tipping:
Ny tolver på tippekupongen?
V5 Charlottenlund:
Carsten tror på Donna
V4 og V5 Axevalla:
I dag må vi stole på Håkan

Kvartfinalene mellom PSG - Chelsea og Real Madrid - Borussia Dortmund utgjør høydepunktene på onsdagens oddsmeny, men vi kan også spille på spennede objekter i semifinalene i Get-ligaen, League One, SHL og NHL.

Dagens dobbel
Real Madrid - Borussia Dortmund H 1,30

Det er ikke mange ukene siden Real Madrid fremstod som Spanias beste lag. Men så kom det to smertelige tap for Barcelona og Sevilla, og brått var man nede på tredjeplass i La Liga.

Schalke var imidlertid ingen motstand i åttedelsfinalen, der man vant med 9-2 sammenlagt.

Skademessig ser det omtrent likt ut som mot Schalke, og alle de største stjernene er tilgjengelige.

Borussia fikk et godt utgangspunkt i bortemøtet med Zenit i den første kampen i åttedelsfinalen og slakket strikken en del i hjemmekampen. Det endte med 1-2-tap, og forestillingen var på ingen måte overbevisende av tyskerne.

Kom under 0-2 for Stuttgart i helgen, men snudde og vant 3-2. Ligger på andreplass, 23 poeng bak Bayern.

Robert Lewandowski, som har scoret seks mål så langt i Champions League, er ute med karantene, mens spillere som Jakub Blaszczykowski, Neven Subotic, Ikay Gundogan og Sven Bender er skadet.

Denne Dortmund-utgaven er svakere enn den vi lot oss begeistre av forrige sesong. Dagens fraværssituasjon er også svært tung, og vi ser ikke hvordan tyskerne skal unngå tap mot et Real Madrid som har herjet i Champions League så langt.

Utrecht - Cambuur H 1,95
Utrecht kom på en solid femteplass i ligaen forrige sesong, mens Cambuur rykket opp fra Eerste Divisie. Det er derfor overraskende at sistnevnte ligger over Utrecht når det er spilt 29 runder i Nederland.

Utrecht har bare tatt 32 poeng, og det skiller bare to ned til nedrykkskvalifisering. Laget har spilt mye uavgjort i det siste, og de to siste kampene har endt 2-2.

Willem Janssen og Edouard Duplan er eneste fravær for hjemmelaget.

Cambuur har også spilt en del uavgjort de siste rundene, men har til gjengjeld vunnet like mange matcher (3-3-0 på de siste seks). Har dermed klatret opp på 11. plass, og ligger tre poeng over dagens motstander.

Oliver Feldballe og Jeremy de Graaf er ute med skader.

Camburr er ligaen svakeste bortelag og står med 0-6-8 på 14 kamper. Utrecht har tatt 25 av 32 poeng på hjemmebane og er nødt til å vinne i dag for å unngå å falle enda lenger ned i nedrykksgjørma. Vi spiller H til 1,95 i odds.

Real Madrid - Borussia Dortmund 1,30 - 4,75 - 7,50
Utrecht - Cambuur 1,95 - 3,20 - 3,00
Samlet odds: 2,54
Klikk her for å levere denne dobbelen

Dagens langskudd 1
Hearts – Aberdeen H 5,25

Hearts ble trukket 15 poeng før seriestart grunnet økonomisk trøbbel og har måttet satse ungt og lokalt denne sesongen. Har for lengst rykket ned fra skotsk Premier League, men laget slo til med en flott 2-0-seier hjemme mot Hibernian søndag.

Aberdeen har spilt to uavgjorte på rad og mistet sølvplassen til Motherwell i går. Har 26 poeng opp til suverene Celtic.

Hearts har utrolig nok vunnet begge kampene mot Aberdeen så langt denne sesongen, og når oddsen er såpass høy som 5,25 for hjemmeseier, synes vi dette er et interessant langskudd.

Hearts – Aberdeen 5,25 - 3,70 - 1,45
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Dagens langskudd 2
Peterborough - Colchester B 5,15

Peterborough er høyt oppe etter seieren i finalen i Johnstone's Paint Trophy søndag, der Chesterfield ble slått 3-1. Ligger på sjetteplass i League One, den siste plasseringen som gir playoff. Det er hele 17 poeng opp til Preston på femteplass. Har en rekke lag i hælene, så playoffplassen er langt fra sikret.

Midtstopperen Shaun Brisley, som storspilte i søndagens finale, er usikker grunnet en strekkskade Forsvarskollega Joe Newell er soner karantene.

Colchester ligger utsatt til på 18. plass, og det skiller bare tre poeng ned til Carlisle på nedrykk. Formen er ganske slapp: 1-1-4 på de siste seks kampene.

Sanchez Watt har stått over de to siste kampene med skade, men har en viss sjanse til å bli klar.

I utgangspunktet burde dette være grei skuring for Peterborough, men det er langt fra utenkelig at spillerne får en reaksjon etter finaleseieren for bare tre dager siden. Laget tapte også sine to siste seriekamper, og vi utelukker ikke at et desperat Colchester tar sin andre seier over Peterborough denne sesongen.

Peterborough - Colchester 1,50 - 3,45 - 5,15
Klikk her for å levere dette spillet

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus