LETT: Odd ble knust 3-0 forrige helg.
LETT: Odd ble knust 3-0 forrige helg. Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

Lett match for Rosenborg

Rosenborg vil trolig ha få problemer i kveldens kamp på Island.

Kommersielt

Sportspills komplette torsdagsprogram:
V4 Karlshamn: Bankerfritt i lunsjen
V65 Øvrevoll: V5-favorittene blir utfordret
V5A Bjerke: Talenter på farten
V65 Øvrevoll: Ny spennende omgang på Øvrevoll
Tippetips: Stoler ikke helt på Godset

Det er Tour de France, U19-EM og Europa League-kvalifisering på programmet denne torsdagen.

Gårsdagens tips gikk dessverre ikke inn.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.55.
Jagiellona + Rosenborg, samlet odds 2,84.

Jagiellona - Omonia, H 1,87
Det er mye grønt i formkurven til polske Jagiellonia. Heller ikke de har spilt sin første Ekstraklasa-kamp, men knuste Kruoja 9-0 sammenlagt i den første kvalifiseringsrunden.

Det virker som spennende ting skjer i polsk fotball for tiden og nivået bak de beste, Lech Poznan og Legia Warsawa, virker mye bedre enn på lenge.

Jagiellona la inn en enorm sluttspurt og kunne faktisk sikret seriegullet, men endte til slutt to poeng bak Lech og ett poeng bak Legia i serien.

Omonia fra Kypros kom seg så vidt videre fra dobbeltoppgjøret mot Dinamo Batumi i den første kvalifiseringsrunden.

De kom på fjerdeplass i den kypriotiske ligaen, som må sees på som mye svakere enn Ekstraklasa. Omonia hadde best statistikk på bortebane i mestergruppen - men det bare med to seire av fem mulige.

Jagiellona synes å være godt betalt denne torsdagen, og vi spiller H til 1,87. Likevel lar vi ikke denne kampen stå ukombinert.

KR Reykjavik - Rosenborg, B 1,52
Normalt er B til 1,52 ikke det vi sikler mest over, og det er bare for å få litt fart på den andre kampen at vi velger å kombinere.

Igjen skal Rosenborg møte øy-motstand, denne gangen mot LSK-sjef Runar Kristinssons tidligere lag. De har startet den islandske ligaen på en godkjent måte, og ligger kun poenget bak lederen Hafnafjördur.

Formstatistikken viser 6-1-0 - mer enn godkjent, altså.

Men Rosenborg er blitt Norges utvilsomt beste lag og viste det med 3-0 over Odd i helgens Tippeliga-runde.

Også på bortebane har de blitt å regne med, etter en noe svak innledning under Kåre Ingebrigtsen forrige sesong. 6-0-2 er fasit etter åtte kamper på reisefot.

De er også godt i gang med sesongen og bør normalt ha null problem med denne motstanden. Det til tross for at Tore Reginiussen og Morten Gamst Pedersen er ute. 

1,52 på borteseier er på grensen til hva vi kan tåle, men likevel ser vi ikke hva som skal hindre Rosenborg i å ta en forholdsvis enkel seier her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus