Gå til sidens hovedinnhold

Lett-tjente penger?

I en relativt oversiktlig rebus har vi god tro på at det skal være mulig å tjene gode penger på samlebonger.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det bøtter ned i Stavanger, og våre to bankere for dagen har tidligere vist at de takler eventuelle krevende forhold til fulle.

Dyktige Øystein Tjomsland har full form på stallen, og bak 1 Iacopo sitter den ambisiøse Sørlendingen trolig bak en klink vinner. Bosphorus-sønnen har helt ypperlige forutsetninger, og normalt er det ingen som rører vår hovedbanker for dagen fra tet.

5-åringen hadde en strålende fjorårssesong, og i de to første startene i år har den svært seiershungrige krabaten røpet toppform. Etter en sterk triumf via utvendig posisjon i årsdebuten så han strålende ut i et tøft V75-løp i den siste starten, men ved den anledningen fikk han aldri sjansen til slutt.

Når vi går for samlebonger nytter det ikke å sikre seg hele veien, og selv om det trolig er jevnt blant flere i den fjerde avdelingen satser vi på 6 Horgen Yx fortsetter den fine trenden for sin trener Gunleif Tollefsen.

Spang Best-sønnen har utviklet seg voldsomt i ny regi, og det var virkelig fin stil på vår andre banker for dagen i den siste starten. Etter sen åpning avsluttet den kapable 5-åringen voldsomt til knepent tap, og i en feilfri utgave i kveld er det trolig snakk om en vinner på ny.

"Klikk her for å levere ekspertbongen"

Mer "Gulli"?
I V5-innledningen har sindige Gunleif Tollefsen nok en topp vinnersjanse med 9 Rilum. Etter lang pause leverte Pålex K-sønnen en strålende innsats til tredje på fine 30.3 i et V75-løp i den siste starten, og normalt er det en ytterligere skjerpet utgave vi vil få se til dagens dyst.

I den tredje avdelingen er 4 Verdals Jo "Gulli" sitt våpen, men det ser tøft ut på forhånd for Rigel Jo-sønnen som ser ut til å være over formtoppen. Vi har i dette løpet klart mest tro på duoen 2 Kongs Vethe`n og 3 Mixen. Begge bekreftet form i V75`en i Bergen på lørdag med solide 25-løp full vei, og vi tror det kan bli tøft for 8 Lome Kongen å hente 40 meter. Sistnevnte kommer dog til start med solide treningsrapporter i ryggen, og den svært kapable Spikeld-sønnen skal selvfølgelig ikke regnes bort.

I finalen må "Gulli" skue det hele fra sidelinjen, men i et herlig løp tror vi fort det kan bli dønn riktig for 9 Hobo Crown. Super News-sønnen firte litt fra tet i årsdebuten, men vi tror 5-åringen er klart mer effektiv med et løp på lang vent i tøft tempo. Det kan det ligge an til her med strie 5 The Crown i tet, og løp i kroppen har normalt også gjort godt for 16-prosenteren i spillet. Sistnevnte var en seiersmelodi under fjoråret, og på sitt beste er 5-åringen helt klart seiersaktuell sammen med medsmygende 1 Nobs.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 270 og 810 kroner.

Samtlige forslag er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 10 og 15 ganger.

"Klikk her for å levere ekspertbongen"

PS! Vi vil følge bevegelsene i DD-oddsene utover dagen, og dersom vi finner noe spillbart vil i så fall det spillet legges ut her før kl. 14.00!