*Nettavisen* Sportspill.

Lettere spillerom for Messi

Gonzalo Higuain scoret kampens eneste mål da Argentina sikret gruppeseieren med 1-0 over Jamaica 20. juni. Foto: Natacha Pisarenko (Ap)

Argentina møter et svekket Colombia i Copa America i natt.

26.06.15 10:34

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel:
Irsk til 2,74 ganger pengene
V65/V4 Solvalla: Herlig omgang!
V65 Orkdal: Jackpot og publikumsfest

Fredagens oddsprogram består av kamper fra Copa America, fotball-VM for kvinner og oppgjør fra norsk, svensk, finsk, irsk og islandsk klubbfotball.

Argentina – Colombia H 1,80
Det sprudlet ikke av de argentinske stjernene i gruppespillet i Copa America, men laget tok seg greit videre med sju av ni mulige poeng i pulje med Paraguay, Uruguay og Jamaica. Poengdelingen kom mot Paraguay (2-2), mens det ble 1-0 mot de andre motstanderne.

Fraværsmessig ser det bra ut for Argentina, og det er ventet at Sergio Aguero og Nicolas Otamedi er tilbake i startoppstillingen etter å ha blitt hvilt mot Jamaica.

Colombia fikk en tung start på kvalifiseringen med tap for Venezuela, men klarte å ta seg videre til kvartfinalen som et av de beste treerlagene med seier over Brasil og uavgjort mot Peru i den siste kampen. Målforskjellen ble nøkterne 1-1.

Colombias angrepsspill har ikke sittet så langt, og nøkkelen til seieren over Brasil var å nøytralisere Neymar med røft spill. Aston Villas Carlos Sanchez var mannen som gjorde mye av den jobben, men han er suspendert i kveld. Santos-spilleren Edwin Valencia skadet seg forrige kamp, og landslagssjef Jose Pekerman sliter dermed med å bekle den viktige, defensive midtbanerollen i nattens oppgjør.

Kampene i Copa America er ofte tette, og det er ikke til å komme unna at det er en uavgjortfare i dette oppgjøret. Colombias fravær på midtbanen vil imidlertid gjøre det vanskeligere for laget å demme opp for Lionel Messi og Argentinas øvrige angrepsstjerner, og vi setter pengene på H.

Kampstart: 01.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.