Lettjente lunsjkroner?

Vi tror det er fine penger å vinne under dagens lunsjtrav på Momarken. Les våre tips og spill her.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V5A-forslag

Nettavisen fortsetter å imponere og kunne i går plusse ytterligere på overskuddet på de minste spilleforslagene. Hittil i år har dermed våre 308 små spilleforslag til rundt 100-lappen gitt nesten 7.000 kroner i pluss - mye moro for pengene med andre ord.

Vi tror det er mer i vente under dagens lunsjtrav på Østfoldarenaen. Løpene ser med unntak av V5-innledningen svært oversiktelige ut, og vi tror vi har vinnerne på vår 108-rekkers bong.

Vår hovedbanker blir 3 Oro Jet Z. i den andre avdelingen. Enholm-traverenhar imponert og jakter den tredje strake triumfen. Selvom 4-åringen møter endel skarpskodde konkurrenter tror vi det kun er galopp i mot for den lovende Coktail Jet-sønnen.

To pausehester senker favorittene?
I V5-3 blir 4 Dag kjempefavoritt og en soleklar banker for de fleste. Vi har også god tro på at 5-åringen tar karrierens femte seier, men velger å ta med en toppstammet traver som kommer ut etter lang pause. 3 Stolt Bjelke er under ungheststjernen Søstra, og kommer i dag ut etter over 1.5 års løpsopphold. 6-åringen vant overlegent i sine tre seiersløp på Leangen, og vi tror Rigel Jo-sønnen kan matche storfavoritten dersom løpsformen er på topp allerede første gangen ut. At Stolt Bjelke foreløpig bare er streket på hver tiende bong gjør garderingen svært spennende.

Også i V5-4 tar vi med bare èn hest inntil favoritten - og nok en gang handler det om en traver som kommer tilbake etter mer enn 1.5 års pause. 1 Kastet Gutten har dog vist langt mer enn sitt spinkle grunnlag, og kusken er optimist etter hva 6-åringen viste i prøveløpet. Hesten har møtt langt bedre hester enn det han gjør i dag, og vallaken bør på alle bonger. 4 Horni Villy er løpets klare forgrunnsfigur for landschampion Høitomt etter tre seire på de siste fem startene.

Fraun Bron fra start til mål
I V5-finalen har vi klart mest tro på svenskegjesten 5 Fraun Bron. Vi tror Geir Vegard Gundersen piler rett til tet med den startraske 11-åringen, og styrer løpet helt hjem. Har vist gryende storform på full distanse, og sprint er livretten. Har bokført to seire på distansen før i år, bl.a. slo han favoritten 1 Prins Marius tidlig på året. 2 Åspe Kvikk er den siste vi ser med seierssjanse i avslutningsløpet.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 280 og 1.120 kroner der de to største forslagene er samlebonger. På det mellomste spiller vi en 28 rekker 10 ganger, mens det store er et samlebongsystem fylt ut på bare tre bonger. Her vil vi kunne få V5 10, 20 eller 30 ganger avhengig av hvor mange av våre tre utgangshester som innfrir.

Kjøp en bong og følg spenningen direkte på Nrk2 kl. 13.30-14.30

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus