Foto: hesteguiden.com

Lettløst på Forus?

Vi tror ikke på noen storutbetaling, men tror det skal være mulig å tjene fine penger på samlebonger.

Kommersielt

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Øystein Tjomsland har som kjent full form på stallen for tiden, og i V5-2 setter han seg opp bak 3 Muffin D.K. Earthquake-sønnen jakter i kveld sin fjerde strake triumf, og fra et perfekt spor mot passende motstand er det trolig ikke snakk om saken. 5-åringen var lett joggende til en overlegen seier på 15.2 i den siste starten, og den store favoritten må slå på en galopp skal han gå på et nederlag i kveld.

Vi syntes også 4 Kolbu Kasper ligner en vinner i den fjerde avdelingen. Lome Elden-sønnen er i rivende utvikling, og vi tror 4-åringen glatt visere frem en lav 27-tid full vei på en fin bane. I de siste startene har Smørås-traveren havnet helt feil på det fra vanskelige utgangsposisjoner, men avslutningen på løpet fra køen på en kjapp sprint i den siste starten var det lite å si på. Forutsetningene er i kveld helt optimale, og vi tror normalt ikke 1 Drav Svint (er dog kraftig forbedret i ny regi) klarer å stå i mot til slutt.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Oversiktlig
I de tre øvrige avdelingene ser det begrenset ut med vinnerkandidater på forhånd, og i innledningen skiller to hester seg relativt klart ut. 5 Mcgill fikk naturlig nok stive bein til slutt etter en 09-åpning sist, men Muscles Yankee-sønnen går her ned minst en klasse. En spennende start gjør 1 Pay Streamline, og Tagliabue-sønnen som har hevdet seg flott på Solvalla må tilmåles solide vinnersjanser direkte.

Vi får et hyggelig gjensyn med den tidligere seiersmaskinen 8 Against The Sun i den tredje avdelingen, og i følge ryktene har Shogun Lobell-sønnen trent strålende i en lengre periode. Selv om den storvokste 9-åringen trolig trenger et løp i kroppen før den helt store formen innfinner seg skal det være snakk om en flott mulighet, og vi garderer kun med duoen 5 Uppercut Flevo og 6 Ronald Star på samlebongene. Førstnevnte får trolig overta teten tidlig, og da er i så fall Tap In-sønnen seiersaktuell. Sistnevnte er kraftig på gang i ny regi, og Juliano Star-sønnen nærmer seg nå en seier.

Et heftig sprintløp venter oss i finalen, og duoen 1 Montana F.H. og 4 The Crown pådrar seg her et tungt favorittstempel. Førstnevnte holder sin solide form, men vi tviler på at Rune Wiig klarer å forsvare sporet med S.J. `s Photo-sønnen (og da blir det sjanseartet fra en rygg vi ikke stoler helt på). Sistnevnte vant greit sist uten at vi ble fryktelig imponert, og Stangeland-traveren må vise seg klart bedre i kveld for å kunne holde unna fra spiss. Med tøft tempo der fremme kan det således være duket for medsmygende 2 Hobo Crown (løfter seg for hvert løp) eller 10 Golden Glamour (holder uforandret fin form), og den duoen er kun krysset av på hver sjette kupong.

Forrige tirsdag på Forussatte vi to bankere på samlebongene, og de som fulgte det største forslaget på 800 kroner kunne innkassere meget hyggelige 5740 kroner!

Ekspertforslag
Til løpene på Forus i kveld har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 720 kroner som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Det minste og det største forslaget er samlebonger, og vi forsøker her å kamme hjem V5`en hhv 5 og 20 ganger.

PS! Vi har i tillegg satt opp to meget spennende Dagens Dobbel-forslag på hhv 100 og 300 kroner som du kan kjøpe her !

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus