Javier Hernandez og Bayer Leverkusen skal ut i en meget viktig hjemmekamp mot Atletico Madrid tirsdag og sparer kanskje jubelen til da?
Javier Hernandez og Bayer Leverkusen skal ut i en meget viktig hjemmekamp mot Atletico Madrid tirsdag og sparer kanskje jubelen til da? Foto: Roberto Pfeil (Afp)

Leverkusen har viktigere ting å tenke på

Bayer Leverkusen har hatt en skuffende sesong i Bundesliga og allerede tirsdag venter hjemmekamp mot Atletico Madrid i Champions League.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips Superligaen: Nordsjælland har brukt vinteren godt
Oddstips skiskyting: Norges stafettjenter kan overraske
Oddstips VM storslalåm: Hirscher skal ha gullet
VikingLotto: Hordalending vant 12,7 mill onsdag
V75 Biri: Magnus Teien Gundersen dominerer i V75
V65 Jarlsberg:
Kanonfin V65-omgang i vente
V64 Kalmar: Stor jackpotomgang med 1,2 mill ekstra
V65 Solvalla:
Flott Vallalunsj med godbiter

Vi har en strålende sportshelg foran oss og allerede fredagens langoddsprogram byr på en rekke godbiter. Det er VM i storslalåm for herrer i St. Moritz og i Hochfilzen er det klart for kvinnenes VM-stafett i skiskyting. På fotballfronten er det klart for dansk superliga igjen med to kamper på menyen fredag. Ellers er det Bundesliga, Serie A. La Liga og Ligue 1 på menyen.

Augsburg - Bayer Leverkusen H 2,85 (spillestopp kl 20.25)
Tysk bundesliga mellom Augsburg på 13. plass (totalt 24 poeng) og Bayer Leverkusen på 9. plass (totalt 27 poeng).

Hjemmelaget har innledet med to seire og to tap etter vinteroppholdet. Innledet vårsesongen med 0-2 tap for til da ubeseirede Hoffenheim, men slo tilbake helgen etter med sterk 2-1 seier borte mot Wolfsburg. Fulgte opp med hjemmetriumf 3-2 mot Werder Bremen, men falt som ventet 0-2 borte for meget hjemmesterke Mainz sist helg. Har åtte poeng ned til Werder Bremen på kvalikplassen før denne runden.

Bayer Leverkusen har hatt en skuffende sesong og ligger altså på 9. plass med 27 poeng. Det er dog ikke mer enn sju poeng opp til den viktige 4. plassen. Har i likhet med Augsburg to seire og to tap i de fire første seriekampene etter vinterpausen og bortetallene totalt viser svake 3-1-5. Og allerde tirsdag venter en meget viktig hjemmekamp mot Atletico Madrid i Champions League.

Noen fravær i begge lag og ikke utenkelig at Leverkusen rokerer ørlite på sitt laf. Uansett bør det være en klar fordel for Augsburg i denne hjemmekampen og 2,85 på hjemmeseier er så fristende at vi må sette penger på denne.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør