MØTER ROMA: Bayer Leverkusen har en uhyre viktig kamp i Roma denne midtuken.
MØTER ROMA: Bayer Leverkusen har en uhyre viktig kamp i Roma denne midtuken. Foto: Patrik Stollarz (Afp)

Leverkusen må prioritere knallhardt

En uhyre viktig kamp mot Roma er i horisonten for Leverkusen, som neppe vinner mot Wolfsburg i dag.

Kommersielt

Fredagens singel til 2,10 i odds gikk inn, så får vi ergre oss over at Atletico Madrid ikke klarte å punktere kampen og fredagens dobbel.

Merk tidlig innleveringsfrist på flere av dagens objekter!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1, kl. 13.25
: Ustabile Wolverhampton får derbytrøbbel
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier 
Oddslangskudd, kl. 12.55: Luften går ut av AIK
Tippekupongen: Lett match for Manchester City

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

V75 Forus: Ny V75-fest for Nettavisen?

Det er bare å velge og vrake i deilige oddsobjekter på langoddsprogrammet denne lørdagen. Nesten hele Europa stiller med sine beste kamper og det er også mulig å spille på søndagens Tippeliga-kamper.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 18.25.
Wolfsburg - Bayer Leverkusen, H 2,30.

Det var få som ble overrasket da Bayern München slo Wolfsburg ut av cupen i midtuken, med 1-3 i Volkswagen-byen. Før det hadde de grønne en rekke på tre trake seire i alle turneringer, men det er klart at programmet er knalltøft for det tyske storlaget.

Også de har en viktig Champions League-kamp i vente, borte mot PSV. Der bør de ha poeng, selv om utgangspunktet deres er svært godt.

Wolfsburg - og tyske lag generelt - bruker å være bunnsolide på hjemmebane. Denne sesongen har de 4-1-0 på eget gress, noe som må sies å være svært godt. 12-4 i målforskjell er imponerende.

Det er et par tunge fravær for hjemmelaget, dog. Max Kruse, Ricardo Rodriguez og Christian Tasch mister alle kampen, de to siste er viktige forsvarere.

Leverkusen til Roma
Det var en ellevill kamp de spilte mot Roma, 4-4-kampen for halvannen uke siden. Til uken er returoppgjøret, i det som blir den viktigste kampen om de skal avansere til utslagsrundene.

Det gjør at de må prioritere knallhardt. Tankene er nok allerede på Stadio Olimpico, og selv om vi ikke betviler deres profesjonalitet og fokus på denne kampen, er det ikke utenkelig at de blir distrahert av Champions League-oppgjøret til uken.

Gjestene har 2-1-2 på bortebane denne sesongen, med tap for Bayern München og Borussia Dortmund - som det må være tillatt å avgi poeng mot. De siste fem ligakampene har de 3-2-0, så det er med god form de reiser til Wolfsburg.

Denne kampen kommer for tidlig for forsvarerne Tin Jedvaj og Roberto Hilbert, samt midtbanespilleren Marlon Frey.

Det er ikke fordi vi mener Leverkusen er dårlige at vi spiller H her. Men Wolfsburg på hjemmebane er bunnsolide og de har mye å revansjere etter cuptapet i midtuken. 2,30 på hjemmeseier er spennende odds, og vi tror hjemmelaget innfrir favorittstempelet greit.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus