Leverte feil bong - ble millionærer

Fruen i huset valgte ut hester, men gubben leverte til feil spill. Nå er telemarkingene millionærer!

Kommersielt

Rikstoto.no kan fortelle om et meget lykkelig ektepar fra Telemark. Paret vant i helgen 1,3 millioner kroner på V5 på Jarlsberg. Historien bak milliongevinsten er nesten for god til å være sann.

Kona hadde valgt ut hvilke hester hun ville ha med på Lynbanker-bongen i V75 før hun sendte mannen av gårde på lørdagshandel. Da bongen skulle sjekkes på tekst-tv, viste det seg at gubben hadde spilt V5.

- En helt utrolig historie! Mannen min og jeg liker å spille V75 på lørdagene. Jeg er mest ivrig, og det var jeg som hadde valgt ut hvilke hester som skulle med på Lynbanker-bongen i V75. Vi pleier å se på V75-sendingen på NRK2, men lørdag ettermiddag oppdaget mannen min at han hadde spilt V5 og ikke V75. Da slo vi opp på tekst-tv for å sjekke resultatene, og tror du ikke vi hadde fått hele V5-potten! ler den nybakte travmillionæren i 60-årene fra Telemark.

Nyhet! Nå kan du spille på trav med Nettavisen:
Nettavisens eksperter vant stort forrige uke
Gratis eksperttips hver dag!

Kvinnen ønsker å være anonym, men hun beretter villig hvilket valg som sikret gigantpotten.

- Jeg valgte ut 10 Bye Me A Rose i V75-5 som en av dem som skulle med. Men nå havnet jo plutselig 10-tallet i den siste V5-avdelingen. Det var Vinnelykka som sendte verdien opp fra 17.000 kroner til 1.330.610 kroner. En uvirkelig følelse å stå der foran tekst-tv og sjekke resultater! sier hun til rikstoto.no.

- Jeg bare lo!
- Jeg har mange ganger lurt på hvordan jeg ville reagere den dagen jeg var med på å vinne mye penger. Nå vet jeg det! Jeg bare lo og lo! Noen utsvevende feiring ble det ikke snakk om. Noe av det beste mannen min vet er lutefisk. Det spiste vi lørdag kveld - og tok et glass konjakk etterpå. Noen større feiring ble det ikke, men det ble jammen en herlig lørdagskveld, sier kvinnen fra Telemark.

Les mer om trav i Nettavisens travmagasin.

Spilte for 384 kroner
Hun legger til at innsatsen på bongen var 384 kroner, men at innsatsen oftest er enda litt lavere - og at det er lørdagen som prioriteres:

- Vi har spilt litt V65, og vi har vært på travbanen og sett både Oslo Grand Prix, påsketravet på Klosterskogen og sommertravet på Jarlsberg. Dessuten har mannen min vært på Elitloppet, men vi er likevel ingen fanatikere. Vi synes det å spille på hest er en morsom hobby, men det er gjerne små innsatser på lørdagene som har vært mønsteret vårt. Det tror jeg ikke vi kommer til å endre mye på. Vi har to barn og fire barnebarn, så det blir neppe vrient å finne ut hvordan storgevinsten skal brukes, avrunder regissøren bak lørdagens V5-pott.

Kilde: rikstoto.no

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus