*Nettavisen* Sportspill.

Lillebror Bø best i verden

Johannes Thingnes Bø jubler etter lørdagens seier på sprinten i Ruhpolding. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Johannes Thingnes Bø gjorde et vanvittig seiersløp på sprinten i Ruhpolding lørdag. Søndag tror vi han vinner fellesstarten.

19.01.15 09:43

Sportspills meny søndag:
Skiskyting: Os jakter VM-plass
Oddstips 1: Eventyret fortsetter for Sassuolo
Oddstips 2: City må ha tre poeng
Tippekupongen: Barcelona tåler ikke feilskjær
V4/V5 Täby: Meget utfordrende galopp
V64 Eskilstuna:
Kontio leverer

Søndagens langoddsprogram er dessverre preget av svært mange underbetalte favoritter både i England og ellers i Europa. I tillegg er det masse herlig vintersport som Norsk Tipping kan by på.

Det er nettopp vintersport vi skal konsentrere oss om i denne artikkelen og det skal handle om fellesstarten i Ruhpolding. Vi har lansert tre tips fra Ruhpolding denne uken, og truffet på to av dem til flott odds. I dag lanserer vi to tips fra mennenes fellesstart da utvalget på fotballen er vrient.

HTML EMBED


Vinner 15 km fellesstart - Johannes Thingnes Bø 2,75
Lillebror Bø er trolig den mannlige skiskytteren med størst kapasite i verden akkurat nå. I sporet er Johannes bortimot uslåelig og i lørdagens sprint gjorde trolig Johannes sitt beste løp noensinne. Han gikk som et "uvær" og blåste ned alle blinkene. Seiersmarginen ble skrevet til voldsomme 24,5 sekunder til tyskeren Simon Schempp på 2. plass.

I dag er det fellesstart i Ruhpolding og det er selvsagt en litt annen øvelse. Franskmannen Martin Fourcade er som vanlig satt til favoritt (2,40), mens Johannes er nestfavoritt (2,75).

Dersom Johannes fortsetter gårsdagens opptreden på standplass, så han blir han ikke lett å hanskes med i dag. Vi har flere ganger tidligere i vinter, lansert spill mot Johannes Thingnes Bø, nettopp fordi han er noe ustabil på standplass.

I dag lar vi oss lokke av vinneroddsen, og lanserer Johannes Thingnes Bø til å vinne fellesstarten til spreke 2,75 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag