Gå til sidens hovedinnhold

Lillebror Bø er blitt voksen

Johannes Thingnes Bø viste strålende form i fellesstarten i Pokljuka sist helg og kan overraske under torsdagens sprint i Kontiolahti.

Flere tips fra Sportspill torsdag:
Europa League:
Kveldens beste oddsspill
V5 Bjerke:
Revansje i lunsjen
V4 Örebro:
Spennende duell

Torsdagens langoddsprogram er slett ikke verst. Første runde i åttedelsfinalene i Europa League står på menyen, det gjør også sluttspillkampene fra norsk ishockey, og tre playoffkamper fra svensk ishockey. Det er i tillegg sprint skiskyting fra finske Kontiolahti både for menn og kvinner.

Dagens langskudd
Ludogorets - Valencia H 3,10

Ludogorets overrasket med 1-0 borte mot Lazio i det første møtet forrige runde og slo til slutt ut den italienske storklubben på hjemmebane i en thriller av en kamp som endte 3-3. Spilte 1-1 borte mot tittelutfordrer Liteks Lovetch i helgen og leder dermed fortsatt den bulgarske ligaen med ett poeng.

Valencia var inne i en god periode i La Liga, men har bare tatt ett poeng på de to siste matchene og ligger på åttendeplass.

Ikke helt utenkelig at hjemmelaget kan få en ledelse etter første kamp og 3,10 på hjemmeseier er det nærmeste vi kommer et langskudd torsdag.

Dagens spill
Fredrik Lindstrøm - Johannes Thingnes Bø

Skiskyting fra finske Kontiolahti og nest siste helg i verdenscupen denne sesongen for skiskytterne som avslutter i Holmenkollen neste helg. Det internasjonale skiskytterforbundet har en glitrende hjemmeside og der kan man finne tall på det meste. Blant mye annet treffprosent og herrene Lindstrøm (80) og Thingnes Bø (79) har skutt som prosenten viser ikke vært blant de beste på standplass denne sesongen (Sumann leder denne med en treffprosent på 92).

Fredrik Lindstrøm har i likhet med de øvrige svenske skiskytterne ikke hatt noen topp sesong, med unntak av Bjørn Ferry som tok to seire i Pokljuka sist helg. Lindstrøm hadde plasseringene 12, 14 og 16. plass og det er stort sett beskrivende for sesongen til Lindstrøm.

Lillebror Bø fikk i likhet med de fleste andre nordmennene ikke fart på skiene verken på sprinten eller jaktstarten sist helg og endte på 30. (sprinten), 27. plass (jaktstarten) på de to første øvelsene. På fellesstarten sist søndag var det helt annen stil over Johannes som til tross for to bom endte på en meget sterk 5. plass.

Norsk Tipping har satt opp seks dueller fra herrenes sprint og seks dueller fra jentenes sprint i Kontiolahti i dag. Det er ikke lett å forstå at Fredrik Lindstrøm er favoritt i duell mot Johannes som har et klart større makspotensial enn svensken. Skytemessig har de to prestert mer eller mindre likt gjennom hele sesongen, men Johannes er raskere på avtrekkeren og går også fortere på ski.

1,80 på at Johannes Thingnes Bø er foran Fredrik Lindstrøm i dag er klart spillbart.

Spilleforslag 2 torsdag (spillestopp kl 15.05):
Fredrik Lindtrøm - Johannes Thingnes Bø 1,70 1,80
Klikk her for å levere dette spillet (obektet må kombineres)

Kommentarer til denne saken