Johannes Thingnes Bø under torsdagens mixedstafett i Kontiolahti.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Johannes Thingnes Bø under torsdagens mixedstafett i Kontiolahti.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Lillebror skal ha medaljemulighet

Johannes Thingnes Bø er Norges største medaljehåp når gutta skal gå sprint i verdensmesterskapet i skiskyting i Kontiolahti lørdag.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddsdobbel 1: Cardiff endelig på rett vei
Oddsdobbel 2: Bastia leverer varene på hjemmebane
Oddssingel: Skogvoktere til flott odds
Tippetips: Villa vil til Wembley
Fotball: Helgens TV-sendte kamper
V75 Leangen: Nettavisen jakter ny millionfest
V5 Leangen:
Theresa blir halmstrået

Lørdagens langoddsprogram består av seriefotball fra hele Europa, det er VM i skiskyting fra Kontiolahti og det er både håndball og ishockey.

Tar Johannes Thingnes Bø medalje? Ja. 1,75
Lillebror Bø har alltid vist solid potensial i skiskyting og er i ferd med å gjennomføre en bra sesong. De mannlige skiskytterne har ikke levert veldig bra denne sesongen, men Johannes har slått til med svært gode enkeltløp.

Under torsdagens mixedstafett der Johannes Thingnes Bø gikk tredjeetappen gikk han en strålende etappe og sendte Norge tilbake i medaljekampen. Det endte til slutt med bronse.

Johannes Thingnes Bø skal ut på sin favorittøvelse i dag og 10 km sprint er som skapt for Bø som går så fort på ski. Skytemessig så veldig stabilt ut på torsdag, og farten i sporet var også bra.

Vi tilmåler Johannes Thingnes Bø gode medaljesjanser i dag og 1,75 på at han tar medalje er godkjent odds. All den tid dette er den første individuelle øvelsen i VM, nøyer vi oss med et singelspill på Johannes Thingnes Bø i dag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus