Foto: Larsen, Håkon Mosvold (Scanpix)

Lillestrøm orker ikke mer

Lillestrøm hadde cupfinalebilletten i lomma, men røk på overtid. Søndag skal Lillestrøm til Sandnes og vi tror batteriene er tomme.

Kommersielt

Sportspills meny søndag :
Oddstips 1: Gamlingene duger

Tippetips: Kun tre poeng som gjelder for Rosenborg

V75 Solvalla: Full analyse av samtlige V75-løp

Søndagens langoddsprogram er som vanlig svært innholdsrikt, selv om vi kanskje mangler de store oppgjørene i dag. Med kamper fra Tippeligaen, Adeccoligaen, italiensk Serie A, spansk Primera, engelsk fotball og en hel rekke andre objekter er det ihvertfall nok å ta tak i.

Dagens langskudd:
Cagliari - Inter H 3,35

Torsdag innfridde Inter som vårt objekt i hjemmekampen mot Fiorentina og Inter har fått en flott start på sesongen med 13 poeng (4-1-0) på de fem første seriekampene. I dag er laget satt til klar favoritt i bortemøtet med Cagliari. Cagliari har ikke fått betalt foreløpig og står med 1-3-1 på sine fem første seriekamper. Burde og skulle vunnet både hjemme mot Sampdoria (2-2) sist helg og ikke minst borte mot Livorno onsdag (1-1). Cagliari vant tilsvarende oppgjør 2-0 sist sesong og til spreke 3,35 i odds er Cagliari et herlig langskudd denne søndagen.

Norsk Tipping

Dagens spill
Sandnes Ulf - Lillestrøm
Sandnes Ulf kom seg raskt på beina igjen etter stortapet mot Start på Sør-Arena og sørget med 2-0-seieren over Sarpsborg i forrige hjemmekamp at laget fremdeles befinner seg på trygg grunn. Står med ikke alt for betryggende 4-3-5 på Sandnes Idrettspark. Greide ikke å følge opp i forrige rundes oppgjør mot Molde, som endte med 1-4-tap på Aker Arena. Fikk sisteskansen Sean McDermott utvist rett før hvilen, men rogalendingene lå da allerede under 0-4. Viser altså varierende form, men siden juli har de vunnet seks av ti seriekamper. Nils Petter Andersen (korsbånd) er fortsatt ute, mens Marius Helle (lyske) og Fredrik Torsteinbø (sykdom) er usikre.

Får tilbake en viktig brikke i kaptein Aksel Berget Skjølsvik som er kampklar igjen etter en skade. McDonald soner karantene og erstattes av Aslak Falch.

Lillestrøm gikk på et særdeles bitter tap mot Molde i onsdagens cupoppgjør på Åråsen. Vertene ledet 1-0 og 2-1, men sisteskansen Kenneth Udjus var meget slepphendt ved Moldes 1-1-utligning, og Magne Hoset sørget senere for ekstraomganger med et vakkert mål på overtid. Tapte deretter på straffesparkkonkurranse. Var klare favoritter mot Hønefoss på hjemmebane i forrige serierunde; LSK hadde tatt poeng i sine åtte siste kamper (4-4-0) og så ut til å forlenge rekka da de gikk opp i ledelsen ved Frode Kippe, men gjestene snudde kampen med to kjappe mål og vant 2-1. En svak kamp av LSK som bør glemmes så raskt som mulig. Ligger på åttendeplass med 3-3-6 på fremmed gress. Arnold Origi (fingerbrudd) er uaktuell. LSK har en del spillere med smeller og slitne ben etter cupkampen mot Molde, så det kan bli noen endringer på søndagens lag.

Cupoppgjøret mot Molde utartet seg til å bli en tung opplevelse for Lillestrøm, som nesten hadde finalebilletten i lomma. Vi tror påkjenningen av å tape etter 120 minutters spill ennå lusker i kroppen. Sandnes Ulf sliter på bortebane, men viser god form på Sandens Idrettspark hvor de har vunnet fem av de seks siste. 2,15 er flott odds på hjemmeseier og kampen kan spilles som singel.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 204 Sandnes Ulf - Lillestrøm 2,15 3,20 3,00
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus