*Nettavisen* Sportspill.

Lillestrøm lukter på medalje

Vi tror på mer Lillestrøm-jubel søndag kveld. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Lillestrøm har levert solid i Tippeligaen denne sesongen. Vinner laget hjemme mot Godset søndag, er det fortsatt liv i medaljehåpet.

12.07.15 08:26

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Federer går hele veien
Tippetips: Odd er ikke sjanseløse på Lerkendal
V4/V5 Täby: Galoppeksperter i storform
Tippeligaen: Siste nytt om statusene i klubbene
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Søndagens langoddsprogram bærer preg av at det er juli og sommerstille rundt omkring i Europa. Men det er ihvertfall både Tippeliga og Allsvenskan på programmet og ikke minst storstilt Wimbledon-finale mellom Roger Federer og Novak Djokovic.

Lillestrøm - Strømsgodset H 2,45
Lillestrøm har levert sakene hittil i Tippeligaen og ligger på 8. plass halvveis med 5-7-3 totalt og 21 poeng. Kun seks poeng opp til Vålerenga på 3. plass før denne serierunden og sju poeng ned til Haugesund på kvalikplassen. Har altså kun tapt tre kamper, og det et tap mindre enn f.eks Molde. 3-3-1 hjemme på Åråsen. Bjørn Helge Riise har forlatt klubben til fordel for Aalesund, ellers er Frode Kippe tilbake etter karantene.

Strømsgodset gjorde jobben selv med ti mann hjemme mot et Viking-lag uten sin tanksenter Veton Berisha. Kom seg også videre fra 1. kvalrunde i Europa League etter 4-1 sammenlagt mot albanske Partizani. Men leverer svakt på bortebane (2-1-5).

Et uthvilt Lillestrøm mot et hardt matchet og bortesvakt Strømsgodset. Vi tror klart mest på hjemmeseier på Åråsen søndag. 2,45 for hjemmeseier er klart dugandes og utover spiller på Roger Federer nøyer vi oss med dette singelspillet på en traurig søndag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag