*Nettavisen* Sportspill.

Liverpool jakter Champions League

Daniel Sturridge, LIverpool. Foto: Paul Ellis (Afp)

Liverpool møter Manchester United hjemme søndag ettermiddag. Det handler om prestisje og ikke minst om Champions League-plass. Vi tror hjemmelaget vinner.

22.03.15 08:13

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Sampdoria har funnet et nytt gir
Dagens langskudd: Siste sjanse for QPR
Tippetips: El Clasico på søndagskupongen
TV-fotball: Sjekk oversikten over søndagens TV-sendte kamper
V4 Kalmar: Spennende lunsjbanker
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag

Søndagens langoddsprogram har to virkelige godbiter i form av prestisjeoppgjørene mellom Liverpool - Manchester United og Barcelona mot Real Madrid. Men det er flust av øvrige kamper også, og det er også spennende vintersport på programmet både i skiskyting og skiflyging.

HTML EMBED

Liverpool - Manchester United H 2,05
Hyperinteressant toppoppgjør i Premier League. Ettersom både Manchester City og Arsenal vant sine kamper lørdag, er dette en knallviktig kamp. Liverpool på 5. plass har to poeng opp til United før denne kampen og seks poeng opp til Arsenal på 3. plass (men altså en kamp mindre spilt).

Manchester United på sin side har fire poeng opp til Arsenal på 3. plass, men vil altså med seier her skaffe seg en luke til Liverpool på fem poeng før de åtte siste kampene.

Liverpool står med knallsterke 8-2-0 på de ti siste seriekampene i Premier League, og er det største formlaget i Premier League. Har likevel ikke bedre enn 8-5-2 hjemme på Anfield, men de fire siste er alle vunnet. Bortsett fra Lucas Leiva og Mario Balotelli som begge er usikre foran søndagens kamp, kan Brendan Rogers velge fra en solid tropp.

Manchester United har ikke imponert så mange denne sesongen, men poeng har det blitt rikelig. Sist helg leverte laget sesongbeste hjemme mot Tottenham og vant overbevisende 3-0. Angel Di Maria er tilbake etter å ha sonet karantene i den kampen, men forsvaren Jonny Evans er fortsatt suspendert. Luke Shaw er friskmeldt, men forsvarskollega Marcos Rojo er tvilsom.

Det står 5-1-1 på de sju siste tilsvarende på Anfield og vi har svært god tro på meget formsterke Liverpool her. 2,05 er klart godkjent hjemmeodds og vi spiller H på Anfield.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag