Everton møter Wolfsburg i den første runde i Europa League.
Everton møter Wolfsburg i den første runde i Europa League. Foto: Darren Staples (Reuters)

Liverpool-lagene redder Englands ære

Liverpool er det eneste engelske laget som har vunnet i Europa i høst. I kveld skal byrival Everton i ilden.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Langskudd:
  Hockeyfeber i Fredrikstad
Oddstips 1:
  Tyske lag i voldsom fremgang
V4 Visby:  Thomas Jonsson regjerer
V65 Øvrevoll:  Det går mot voldsomme penger
V5 Bjerke:   To herlige lunsjbankere

Torsdagens langoddsprogram er rett og slett strålende. Med første gruppespillrunde fra Europa League og med en hel bråte med ishockeykamper fra både Norge og Sverige på menyen er det nok å bite fingrene i.

Dagens oddstips 2

Everton - Wolfsburg H


Tirsdagens og onsdagens Champions League-kamper har vist at de engelske lagene jevnt over har skuffet og kun en seier av fire ble bokført da Liverpool sleit seg inn til 2-1 seier hjemme over bulgarske Ludogorets. Spesielt Arsenal (0-2 tap borte for Borussia Dortmund) og Chelsea (1-1 hjemme mot Schalke) har skuffet.

Når vi da tar med Manchester City røk 0-1 borte for Bayern München i går kveld, merker vi oss at de tyske lagene har slått to engelske lag og at Schalke fikk med seg et knallsterkt bortepoeng mot Chelsea.

Likefullt har vi bra tro på Everton hjemme mot Wolfsburg i første kamp i gruppespillet av Europa League i kveld. Everton er et lag som alltid legger ned den innsatsen som kreves og tross 1-2-1 på de fire første seriekampene i Premier League, så har laget vist at de vil være med der oppe også denne sesongen. Motstanden har vært tøff for Everton i starten og hjemme på Goodison Park er laget en svært så lei motstander å hanskes med. 

Tyske Wolfsburg har muligheten til å gjøre den tyske dominansen over engelske lag total i kveld, men har ikke imponert voldsomt i seriestarten og har kun kapret to poeng på de tre første seriekampene. Er normalt klart sterkere hjemme enn borte, selv om laget landet på 7-3-7 på bortebane i Bundesliga i fjor. I kveld er den belgiske landslagsspilleren Kevin De Bruyne usikker, det samme gjelder for Luis Gustavino.

Velkjente Samuel Eto'o er nå Everton-spiller og er en av dem som kan få startplass i kveld, da det ikke er usannsynlig at Everton-manager Robert Martinez vil gjøre et par endringer. 

Hjemmeseier og tre poeng for Everton betales med 1,95 i odds. Det synes vi er godkjent, og Everton blir en av våre to utvalgte fra Europa League i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus