*Nettavisen* Sportspill.

Liverpool-mirakelet fortsetter

Liverpool-manager Brendan Rodgers har gjort en fenomenal jobb.

Det er duket for toppkamp mellom Liverpool og Manchester City søndag og alle argumenter taler for Liverpool-seier.

13.04.14 09:25

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Ingen grunn til å stole på Rosenborg
Oddstips 2:Molde setter skapet på plass
Oddstips 3:Ny oppvisning av Sarpsborg
V64 Bergsåker: Jackpot med Robert
V4/V5 Jägersro:Strålende galoppvorspiel
Tippeligaen:
Skader og karantener

Søndagens langoddsprograms soleklare høydepunkt er naturligvis toppoppgjøret mellom Liverpool og Manchester City i Premier League, men det er rikelig med andre godbiter også, og ikke minst mye norsk fotball.

Det ble flott treff på lørdagens tre oddspill. Crystal Palace gjorde som ventet jobben hjemme mot Newcastle og dobbelen med seire til Fulham og Åtvidaberg satt også klokkerent. Søndag byr vi på tippetips, to singelspill og en dobbel.

Dagens langskudd:
Roosenborg - Odd B 4,35

Mange eksperter har lansert Rosenborg som sin seriemester-favoritt. Undertegnede er definivt ikke blant dem. Jeg så Rosenborg i flere av treningskampene før sesongstart, deriblant en kamp mellom disse to lagene i Abrahallen noen uker før seriestart og jeg har sett RBK i begge åpningskampene. Rosenborg må forbedre seg betydelig for å vinne seriegull. Var heldige som fikk med seg ett poeng i åpningskampen hjemme mot Viking og burde vært parkert etter de første 45 borte mot Aalesund sist helg.

Da ser det det klart bedre ut for Odd og tendensen fra treningskampene har fortsatt. Burde tatt med seg alle poengene i seriepremieren borte mot Sandnes Ulf og gjorde en strålende hjemmekamp mot Molde sist helg da laget snudde til seier. dag Eiliv Fagermo klager over mangel på penger, men det er en selvmotsigelse. Odd fremstår med kontinuitet på spiller- og trenersiden og det får man alltid betalt for.Rosenborg blir store favoritter søndag.

Det må være riktig å sette noen kroner på Odd i denne kampen til friske 4,35 i odds.

Dagens langskudd
Getafe - Atletico Madrid H 6,40

Hett Madrid-derby der hjemmelaget kjemper en desperat kamp for å overleve i Primera, ,mens bortelaget kjemper om gullet. Det har ikke gitt særlig effekt at Cosmin Contra overtok som trener (1-1-3), men 3-1 borte mot Valencia nest sist var en opptur. Sist helg var det derimot ny nedtur med 0-1 borte for Elche. 4-6-6 på hjemmebane denne sesongen.

Atletico Madrid fortsetter å imponere og tok seg svært fortjent videre til semifinalen på bekostning av Barcelona. Har fortsatt grepet om ligatittelen og fikk hjelp så det holdt lørdag da Granada beseiret Barcelona. Seier i dag vil bety at Atletico kommer fire poeng foran Barcelona og nesten "kvitter" seg med Barcelona i kampen om seriegullet.

Vi merker oss at det står 2-2-0 på de fire siste tilsvarende og Atletico Madrid har hatt et knalltøft kampprogram i det siste.6,40 på hjemmeseier er fryktelig høyt og fristelsen blir for stor. Det er verd å teste Getafe som et langskudd søndag.

Dagens spill
Liverpool - Manchester City H 2,30

11-1-0 på de tolv siste seriekampene for Liverpool som ikke har tapt i ligaen siden 1-2 tapet borte for Chelsea i romjulen. Det er mildt sagt imponerende og Brendan Rodgers har gjort en enestående jobb med dette Liverpool-laget. Viste moral og styrke i en real slitekamp borte mot West Ham sist helg og selv om det kanskje ikke har sprudlet av Liverpool i de siste kampene, så blir det trepoengere hele veien.

Manchester City og Manuel Pellegrini har kanskje et mer navngjetent mannskap, men Pellegrini er nok ikke på nivå med Rodgers. City har fire poeng opp til Liverpool med to hengekamper til gode og de som kan litt matematikk, skjønner at Liverpool vil ha skjebnen i egne hender med seier, mens det er fordel Manchester City med poengdeling. Dersom City vinner blir regnestykket enda bedre og da sikrer nok Manchester City ligagullet.

Daniel Agger er tilbake i Liverpool-troppen til søndagens kamp, og dermed er det skadefritt for Liverpool til storkampen. Manchester City på sin side får Sergio Aguero tilbake etter langt skadefravær. Det har vært tvil rundt Yaya Toure, men han er også friskmeldt og dermed har City kun forsvarsspilleren Matija Nastasic på skadelisten.

Manchester City står med 8-4-4 på bortebane, mens Liverpool står med 14-1-1 på hjemmebane. Det tapet kom 21. september i fjor mot Southampton. Det må være fordel Liverpool dette og da er det all grunn til å spille Liverpool til fine 2,35 i odds.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 14.32):
Kamp Liverpool - Manchester City 2,30 3,30 2,70
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag