*Nettavisen* Sportspill.

Lørdagens beste oddsspill

John Hartson og WBA er ett av lagene vi har tro på lørdag.

Vi stoler på to av Championships beste hjemmelag til 3,20 ganger innsatsen.

30.12.06 15:05

Birmingham sviktet hjemme mot Luton i går, og dermed venter vi fortsatt på julens første treff. Mulighetene er mange i dag, men vi ender på en litt forsiktig dobbel.

Resten av programmet og våre tips finner du her

Nærmer seg opprykksplass med seier
Albion innfridde igjen på hjemmebane da sterke Preston ble slått 4-2 her sist, og spilte seg dermed inn i kampen om direkte opprykk. Robinson soner karantene, ellers ingen frafall av betydning. Vant det omvendte oppgjøret 5-1.

Ipswich slo til med en sjelden borteseier mot Coventry sist. Ser ut til å holde seg unna nedrykkstriden, men viser lite som tyder på at det blir noe mer enn en sesong på det jevne. Drobny og Wilnis er ute med skader. Flere spillere haltet ut sist, men stiller trolig med samme startoppstilling.

Hjemmelaget virker bunnsolide på eget gress, 1,60 mot ordinær motstand er verdt en innsats.

Divisjonens beste hjemmelag i aksjon
Colchester fortsetter sine elleville målfester på hjemmebane, sist fikk Luton unngjelde med 4-1. Spissparet Cureton og Iwelumo står med 12 mål hver, og har all den flyt og selvtillit et spisspar drømmer om å ha. Bortimot skadefri tropp, kaptein Duguid er usikker.

Wolves er som vanlig tippernes verste venn. Nesten to måneder uten hjemmeseier, mens de tre siste borte er vunnet. Sist mot knallsterke Derby. Kightly, som spilte strålende da, er suspendert. Spissen Bothroyd har sluttet seg til en allerede lang skadeliste.

Colchester blir klare favoritter på hjemmebane uansett, og to blank kan brukes.

Resten av programmet og våre tips finner du her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.