*Nettavisen* Sportspill.

Lørenskog ute av flytsonen

Lørenskog røk 1-4 borte mot Vålerenga tirsdag.

Etter ti strake seire i Get-ligaen, har Lørenskog ingen seire på de tre siste kampene. I kveld venter bortekamp mot formsterke Frisk i Asker.

03.12.15 19:38

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1: Austin leder QPR til ny seier
Oddstips 3: Thoresen på vei mot toppformen
V65 Bergen: Jackpot med 432 224 kr ekstra
V64 Gävle:
Snakkhesten står alene
V5 Bjerke:
Gunnar Darling er halmstrået
TV-kampene
: Dette er ukens oversikt

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i GET-ligaen, svensk eliteserie og kamper fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det en rekke kamper fra Copa Del Rey, det er Championship fra England og kvinnene innleder sin verdenscup i skiskyting med 15 km fra Østersund.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips onsdag. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) sørget for det, men også Barcelona (vant 6-1) innfridde sitt handicap og Real Betis (odds 1,85) innfridde også.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 18.25.
Frisk Asker + Sassuolo, samlet odds 3,94.

Frisk Asker - Lørenskog, H 2,25
Hjemmelaget er virkelig i dytten i disse dager. Står med sju seire på de åtte siste kampene, men fire av seirene er riktignok kommet etter forlengning. Sist lørdag ble Vålerenga slått 2-1 hjemme i Askerhallen og i hjemmekampen før det, ble Stavanger Oilers sendt hjem med overtidstap.

Gjestene kommer på sin side til kampen med sviktende form. Etter ti strake seire, er det kun blitt to poeng på de tre siste kampene. Tredje sist ble det overtidsseier borte mot Vålerenga, deretter ble det overtidstap hjemme mot Storhamer, og tirsdag ble det 1-4 tap borte mot Vålerenga.

Hjemmelaget er i klart best form og Lørenskog er inne i en downperiode. Hockeysesongene er lange, og da gjelder det å sette penger på lag i flytsonen. Vi backer Frisk til 2,25 i odds.

Sassuolo - Cagliari, H 1,75
Her er det ett nivå mellom lagene og det er den siste kampen av denne Coppa Italia-runden, og merk at det i motsetning til Copa Del Rey ikke spilles retur i Coppa Italia. Sassuolo kommer fra et 1-1-resultat hjemme mot Fiorentina, en kamp de til slutt kan si seg fornøyde med å spille uavgjort i. Det gjorde at de beholdt sin ubeseirede hjemmestatistikk i ligaen.

Sett under ett gjennomfører Sassuolo for tiden en svært god sesong og ligger nå på Europa-plassene. De siste syv kampene har de 3-2-2, med ett poeng på de to kamper etter landslagspausen.

Midtstopperne Terranova og Fontanesi er tvilsomme, men rekker neppe kampen, Antei er definitivt ute. Men verken Fontanesi eller Antei har spilt noen minutter denne sesongen og Terranova har kun startet tre seriekamper, så ingen av dem er betydningsfulle. Det er forventet en lett rotasjon i hjemmelaget, som spiller en tøff kamp borte mot Sampdoria på søndag.

Gjestene går fra triumf til triumf i Serie B og leder den, men skuffet enormt da de ble smadret 4-0 av Brescia forrige helg. Sardinia-laget er historisk klart best på hjemmebane og har vunnet alle sine åtte hjemmekamper i ligaen. Borte går det tråere og de har bare 2-2-3 på reisefot denne sesongen. 7-8 i målforskjell vitner om et forsiktig lag på reisefot.

Den viktige Daniele Dessena fikk også et stygt benbrudd i den nevnte 4-0-kampen mot Brescia og mister kampen i dag. Marco Sau og Farias er tilbake.

Sassuolo har levert bra hjemme denne sesongen og har et lag med mye kvalitet. Cagliari er alltid svake på bortebane og divisjonsforskjellen gjør at vi backer hjemmelaget til akseptable 1,75 i odds.

Vi får dermed en dobbel til spreke 3,94 i totalodds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag