Vi tror Thomas Myhre får rikelig med anledninger til å vise seg frem med Liverpool på besøk.
Vi tror Thomas Myhre får rikelig med anledninger til å vise seg frem med Liverpool på besøk. Foto: Larsen, Håkon Mosvold/SCANPIX

Lørdagens beste spill på oddsen

Vi forsøker en firling til 6,28 i odds.

Kommersielt

Gårsdagens dobbel ble noe amputert da Tranmere-Crewe ble avlyst, men gikk inn til to blank med Bochums 2-0-seier mot Gladbach.

Med godt utvalg prøver vi i dag en mer ambisiøs variant med fire kamper og drøyt seks i odds. Andre objekter vi har vurdert er Hertha hjemme (kamp 25), Aachen hjemme (kamp 27) og Wigan hjemme mot Sheffield United (kamp 34).

Les også:Davy Wathnes gjestetips
Sjekk hele programmet og våre tips her

Tøff oppgave for Myhre
Charlton var sjanseløse mot Tottenham sist, og peker seg sammen med Watford ut som en klar dumpekandidat. Managerbyttet ser ikke ut til å ha hatt noen effekt. Har kun scoret mer enn ett mål i en av de siste 14 kampene, samtidig som målene renner i bakover. Kishishev og Reid er tvilsomme med skader, mens Thomas Myhre sesongdebuterer i den innleide Liverpool-keeperen Carsons fravær.

Liverpool sprudler om dagen, og fulgte opp 4-0-seieren i Wigan med samme sifre hjemme mot Fulham forrige helg. Har Zenden, Sissoko og Kewell skadet, men som kjent rikelig med gode alternativer.

Gjestene skal vinne dette.

Angrepsduo som vet hvor målet står
West Bromwich tar fortsatt for få poeng på bortebane, og ligger for øyeblikket tre poeng bak play-off og syv poeng bak direkte opprykk. Har imidlertid vært solide her på the Hawthorns med 7-2-1 hittil. Kamara og Perry er tilbake fra suspensjon, Hartson virket tung på flere måter mot Barnsley sist, men har stor kapasitet. Dermed er det duket for Hartson og Kamara i tospann på topp, en duo det var ventet mye av før sesongstart. McShane fikk en smell sist, men er trolig klar igjen.

Coventry spiller gjerrig, men plukker bra med poeng. Bare målforskjellen holder laget bak dagens motstander, og play-off blir det naturlige målet for sesongen. Kommer til denne kampen uten tap de siste fem, men har ikke imponert spillemessig, og har vist seg som et enten-eller-lag på reisefot. Mangler McKenzie som soner karantene, men får Hall tilbake.

1,75 på vertene brukes.

The Saints reiser seg
Southhamptons storform fikk en brå slutt da et ble tap for jumbolaget Southend sist. Har ikke tapt hjemme siden september, og er divisjonens mestscorende lag etter Colchester. Powell og Belmadi er fortsatt ute, men Southampton ikke langt unna sitt antatt beste lag etter å ha fått flere tilbake den siste tiden.

Norwich sliter med å finne flyten, men plukker jevnt med poeng på hjemmebane. Fleming og Dublin er ute med skader, mens Shackell er suspendert. Toppscorer Earnshaw blir trolig ikke spilleklar, men testes frem mot kampstart.

Dette vinner Soton på en normal dag, vi kjøper dermed 1,65.

Enkelt for Saint Etienne
St. Etienne henger med i toppen. Utlignet mot slutten sist, og holdt med det gode Lille til 2-2. På hjemmebane er de siste seks vunnet, og det meldes heller ikke om vesentlige forfall.

Valenciennes holder seg over nedrykkstriden på sine gode prestasjoner på hjemmebane (5-2-1), men har kun tatt ett eneste poeng på ni bortekamper. Sliter tungt med å finne nettmaskene, og mangler fortsatt noen faste.

Dette skal være en enkel oppgave for hjemmelaget.

Sjekk resten av programmet og våre tips her