Foto: AP/Scanpix

Lørdagens oddstips

4,44 ganger innsatsen på dagens utvalgte.

Kommersielt

Det er mange hjemmefavoritter til brukbar odds på dagens program. Vi satser på tre av dem til fin totalodds.

Flere tips og alle helgens kamper finner du her

Nettavisens statistikkportal

Bortesvake Charlton uten sine to beste
Pompey har hatt en fin sesong, bunnsolide her på Fratton Park (7-3-1). Anført av Kanu scores målene på bestilling. Kranjcar, Stefanovic og Lua Lua står på skadelisten, O’Neil er suspendert.

Charlton har ett fattig poeng på 11 bortekamper. Røk 1-3 hjemme for Boro sist, og trenger desperat poeng for ikke å bli hektet av. Mangler landslagsduoen Young og Bent med skade her, også Reid ser ut til å forbli på sidelinjen.

Oddsen er skral, men denne kampen skal være sikker nok til å bruke 1,45.

Nytt stikk til Championships store outsider
Preston gjør seg sjelden bemerket, men har ett spennende lag, som sanker jevnt og trutt med poeng. Ble satt tilbake av hjemmetapet for Derby på plassen foran for tre uker siden, men har siden slått Sunderland i FA-cupen og Barnsley i ligaen, begge kampene 1-0 i kjent Preston-stil. Troppen så godt som skadefri.

Stoke er som ventet svekket av at flere innleide spillere er borte. Sikret ett poeng med sen utligning mot Wolves sist, 4-4-5 borte. Spissen Fuller mangler.

En fin oppgave for hjemmesterke Preston. 1,75 kjøpes.

I dag løsner det for Luton
Viktig bunnoppgjør. Luton uten seier på fem kamper, men virker å være på gang tross salget av toppscorer Vine. Hadde WBA i kne på bortebane sist, men to sene mål imot sørget for at alle poengene ble igjen. Får flere spillere tilbake, nærmer seg skadfri tropp.

Gjestene er helt ute av form En uavgjort og fem tap på de seks siste, uten at motstanden har vært nevneverdig. 2-1-11 borte. Ingen bekymringer på skadefronten.

Luton har vært på hugget flere ganger den siste tiden, men uten å få uttelling. Vi tror Mike Newells mannskap benytter sjansen i dag mot et tafatt Barnsley.

Flere tips og alle helgens kamper finner du her