Foto: SCANPIX

LSK-VIF på oddskupongen

Kveldens storkamp i Tippeligaen er ett av dagens to utvalgte objekter, vi spiller til over fem ganger innsatsen. Nettavisen gir deg daglige tips på odds og trav - helt gratis!

Kommersielt

Lillestrøm har måttet overlate tabelltoppen til Brann, men lagene bytter plass igjen med hjemmeseier på Åråsen etter at Brann ble rundspilt og ydmyket etter alle kunstens regler av Lyn i går.

De gule og svarte blir favoritter på eget gress i kveld, men over tre ganger pengene på poendeling frister langt mer enn stusselig hjemmeodds.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Brukbar borteodds
Steinkjer har 0-1-5 på sine seks siste kamper, og innehar jumboplassen i avdeling 2. Sist ble det 0-2 hjemme mot Levanger, og de har 1-0-3 totalt på eget gress i år. I midtuken forsvant de ut av cupen etter 0-1 borte mot Alta. KBK henger godt med i en jevn avdeling med 4-2-2 til nå. 2-1-1 på fremmed gress. Sist ble VIF 2 slått med klare 3-0 hjemme, mens de i midtuken ble slått ut av cupen etter straffer mot Manglerud Star. Steinkjer har vært svake i år, og virker helt ute av form.

Dette er en fin mulighet for KBK til å nærme seg toppen ytterligere, og vi har god tro på tre poeng i dag.

Jevnt prestisjeoppgjør
Klassisk lokaloppgjør med mye prestisje på spill. Lillestrøm viser klare svakhetstegn, kun ett poeng på de tre siste. Fullt på høyde med Brann i banespillet sist, men svake foran målene. Mangler to meget viktige brikker i Occean og Kippe. Vålerenga uten poeng etter fire bortekamper, hadde fortjent poeng i Fredrikstad sist. Skuffet med 1-1 hjemme mot Odd for en uke siden, og måtte kjempe hardt om avansementet da Mjøndalen ble slått 3-2 i cupen onsdag. R. Johnsen eneste fravær.

Hjemmelaget har vunnet 2-1 i tilsvarende de to siste årene. Møter et tilsynelatende klart dårligere lag her denne sesongen, men blir bare knappe favoritter i våre øyne. 3,10 på uavgjort kan brukes.

Sjekk også Nettavisens Travmagasin