SMERTEFULLT: AIK depper etter det voldsomt fatale 1-2-tapet forrige mandag.
SMERTEFULLT: AIK depper etter det voldsomt fatale 1-2-tapet forrige mandag. Foto: Maja Suslin/tt (NTB scanpix)

Luften går ut av AIK

AIK tapte i realiteten gullet sist mandag og får neppe en enklere oppgave mot formsterke Örebro.

Kommersielt

Fredagens singel til 2,10 i odds gikk inn, så får vi ergre oss over at Atletico Madrid ikke klarte å punktere kampen og fredagens dobbel.

Merk tidlig innleveringsfrist på flere av dagens objekter!

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1, kl. 13.25
: Ustabile Wolverhampton får derbytrøbbel
Oddstips 2, kl. 13.40: Mourinho redder jobben med Liverpool-seier
Oddstips 3: Leverkusen må prioritere knallhardt 
Tippekupongen: Lett match for Manchester City

TV-kampene: Slik ser du helgens fotballfest
Skaderapport Premier League: Disse mister runden
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister runden

V75 Forus: Ny V75-fest for Nettavisen?

Det er bare å velge og vrake i deilige oddsobjekter på langoddsprogrammet denne lørdagen. Nesten hele Europa stiller med sine beste kamper og det er også mulig å spille på søndagens Tippeliga-kamper.

Dagens langskudd. Merk tidlig innleveringsfrist 12.55!
Örebro - AIK, H 2,95.

De siste åtte kampene har Örebro syv seire og en uavgjort. En vanvittig form, selv om det er lenge siden de har hatt noe å spille for. Vi har vunnet mye penger via Örebro denne høsten!

Totalt sett er hjemmestatistikken på 6-4-4 faktisk noe skuffende, men hjelpes kraftig av den siste formen. Örebro er det beste laget i Sverige rent formmessig, og det hadde vært perfekt å krone en nydelig snuoperasjon med seier i dag.

Örebro har rett og slett sett knallsterke ut i det siste. Selv om Robert Persson - nøkkelmann på midtbanen som har spilt 28 av 29 kamper er suspendert og Samuel Mensah er skadet, har vi knalltro på hjemmeseier.

AIK mistet gullet
Hovedgrunnen til dette objektet, er den vanvittige mentale nedturen de fikk mot IFK Göteborg i mandagens gullkamp. De er nå avhengige av veldig tur og de kan virkelig ikke regne med å få den hjelpen de trenger.

Sesongen vil føles som over for AIK, og luften er nok gått ut av storlaget. De har sett slitne ut i det siste og har hatt flaks med seirene de har tatt i det siste. Nei, AIKs gullsjanser er borte og det var en enorm nedtur sist mandag.

5-5-4 er bortestatistikken til AIK, som er langt bedre hjemme.

Haukur Hauksson og Jos Hooiveld er suspendert til denne, mens Ebenezer Ofori er skadet.

Hjemmeoddsen på 2,95 er eneste måte å angripe denne kampen på, og et totalt desillusjonert AIK har større sjanser for tap enn det oddsen tilsier.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus