HERJET MED: Sean Dyche så sitt Burnley-lag bli effektivt plukket fra hverandre av Manchester City sist helg.
HERJET MED: Sean Dyche så sitt Burnley-lag bli effektivt plukket fra hverandre av Manchester City sist helg. Foto: Magi Haroun/rex/shutterstock (Shutterstock)

Luften har gått ut av Burnley

Har for langt opp til plasser av betydning.

Kommersielt

Det er en vidunderlig lørdag foran oss og Premier League er endelig tilbake med full runde. Den virkelig godbiten kommer kanskje søndag, men lag som Chelsea og Tottenham skal i aksjon i dag. Ellers er det NM på Hamar og Bundesliga gjør comeback etter vinterfrien.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1:
Alt går galt for Bordeaux
Oddstips 3: Atlético er ikke uovervinnerlige
Tippetips: Tottenham tilbake på vinnersporet
V75 Jarlsberg: Glitrende millionomgang i V75
V75 Jarlsberg: Glitrende millionomgang i V75
V65 Skive: Internasjonal V65-kveld fra Danmark
Fotball
: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 12.55.
Crystal Palace + Girona, samlet odds 3,23.

Begge disse kan singelspilles om du så ønsker.

Crystal Palace - Burnley, H 1,90
Det gikk så der for Palace i juleprogrammet, men de rundet det av på beste vis med en viktig seier over Southampton 2. januar. Et halvveis B-preget mannskap røk ut av cupen mot Brighton på mandag - det er ingen tvil om at prioriteten er på ligaen, der de har to poeng ned til den røde streken.

Ellers har Palace vært best på reisefot den siste tiden, selv om de totalt sett er best hjemme med 3-4-4. Vertene har en stadig voksende skadeliste, Schlupp og Townsend er de to nyeste etter kampen på mandag. Fra før er Sakho, Dann, Ward, Puncheon og Wickham ute.

Luften har gått litt ut av gjestene, som har fem kamper på rappen uten seier og dermed mistet kontakten med topp seks og europacup-plassene. Trolig blir de værende i dette ingenmannslandet resten av sesongen og Sean Dyche får en tøff jobb med å motivere troppene sine til innsats uten særlig mye å spille for.

De stilte med et tilnærmet toppet lag og tok også ledelsen borte mot Manchester City sist FA cup-helg, men røk til slutt 4-1. Nysigneringen Nkoudou fra Spurs er ventet å spille, mens Arfield, Long, Bee og Tarkowski er alle tvilsomme.

Luften ser ut til å ha gått ut av Burnley og vi spiller på det mest motiverte laget, Palace til 1,90.

Girona - Las Palmas, H 1,70
Nyopprykkede Girona er så visst intet blaff og de har hele åtte poeng ned til den røde streken. De har riktig nok to tap på rappen, men disse har vært mot solide lag i Eibar og Valencia, og begge på bortebane.

Ellers har de 3-2-4 på hjemmebane, en helt ordinær statistikk. Kun én spiller savnes hos hjemmelaget.

Las Palmas har, forståelig nok, valgt å bytte trener, men fått lite igjen for det, de ligger fortsatt sist og har bare ett poeng på de siste fire kampene i ligaen, nå skiller det hele fem poeng opp til trygg grunn for den soleklare jumboen.

Som vanlig er øyboerne svake på reisefot og 1-1-7 er tallene denne sesongen. Forskjellen fra sist sesong er at de ikke har gode hjemmetall til å redde seg.

Tre spillere går skadet for gjestene, deriblant den viktige forsvareren Bigas.

Nei, Girona har fortjent tillit etter en solid sesong til nå og vi spiller H til 1,70 mot bortesvake Las Palmas. Det gir oss en totalodds på 3,23.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør