SUPERDUO: Chelsea-spillerne Romelu Lukaku og Eden Hazard er Belgias sterkeste angrepsvåpen.
SUPERDUO: Chelsea-spillerne Romelu Lukaku og Eden Hazard er Belgias sterkeste angrepsvåpen. Foto: Yves Logghe (Ap / NTB scanpix)

Lukaku og Hazard går ut i 100

Ingen grunn til å vente til etter pause med å nedsable Algerie.

Kommersielt

Les også:
Oddstips 2:
  To mexicanere Brasil må passe seg for
Omtale: Russland - Sør-Korea

Det er blitt treff på fire av de siste fem VM-tipsene våre, og mandag gikk blant annet USA-spillet mot Ghana inn til flotte 2,85 i odds.

Tirsdag er det tre VM-matcher på oddsprogrammet, Belgia – Algerie, Brasil – Mexico og Russland – Sør-Korea.

Se VM-kampene direkte og i opptak på TV 2 Sumo.

Dagens VM-tips 1

Belgia – Algerie pause/fulltid H/H

Belgia har et meget spennende lag på gang, og det vil overraske mange hvis ikke landet går videre fra gruppe H, der Russland og Sør-Korea er motstandere i tillegg til Algerie.

I troppen finner vi flere unge og sultne spillere som allerede har klart å etablere seg på et meget høyt nivå. Romelu Lukaku og Eden Hazard har fart, smartness og gjennombruddskraft nok til å kunne trenge gjennom hvilket som helst forsvar.

Defensivt kan belgierne skilte med solide spillere som Vincent Kompany, Axel Witsel, Jan Vertonghen og Thomas Vermaelen, mens keeper Thibaut Courtois har hatt en strålende sesong i Atletico Madrid-målet.

Algerie floppet helt i forrige VM og scoret ikke et eneste mål mot England, Slovenia og USA.

Landslagssjef Vahid Halilhodzic kommer trolig til å satse mer offensivt i dette mesterskapet. På mandagens pressekonferanse påpekte bosnieren at Belgia mangler fart i de bakre rekker og sammenliknet forsvaret med trege bilmerker.

Selv har han mye gråstein og lite gull i troppen. Spesielt på keeperplassen og i forsvaret er det få alternativer som er i nærheten av å holde skikkelig VM-nivå. Fremover på banen finner man lagets mest kjente spillere, med navn som Islam Slimani (spiss på Sporting Lisboa) og franskfødte Saphir Sliti (midtbanespiller på Inter).

Norsk Tipping har satt opp 29 spill på matchen. Selv om Belgia er store favoritter, er 1,30 i odds på H for lavt at vi kan anbefale dette som et godt spill. Handikapspillet til 1,82 i odds (Algerie starter kampen med ettmålsledelse) frister heller ikke nevneverdig.

Vi tror imidlertid at Belgia kommer til å gå hardt ut for å skaffe seg et tidlig mål og dermed drepe kampen. Hvis de først tar ledelsen, tviler vi på at Marc Wilmots’ mannskap gir slipp på den igjen. Dagens første VM-tips blir dermed at Belgia leder til pause og samtidig vinner kampen. Dette H/H-spillet er satt opp til 1,85 i odds.

Se VM-kampene direkte og i opptak på TV 2 Sumo.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus