*Nettavisen* Sportspill.

Lukrative tider for oddstipsene

Foto: Gorm Kallestad (NTB scanpix)

Nettavisens oddseksperter er i flott form. I kveld er det nye vinnersjanser.

25.04.14 10:52

Flere tips fra Sportspill fredag:
Odds:Nå kommer Milan-nedturen
Biri:
Spillefest med flott jackpot
V65:2,3 mill. i Solvalla-jackpoten
Trav:Superfredag med milliondryss

Torsdagens dobbel (Lyn + Sevilla) til 3,06 i odds og singeltipset på Benfica til 2,55 satt perfekt. Dermed fortsatt den gode trenden for Sportspills tips, og så langt denne uken har vi hatt en tilbakebetalingsprosent på 191 på våre totalt ni tips.

I mars anbefalte vi totalt 57 dobler og singler, og tilbakebetalingsprosenten var på 110.

Vi håper på nye gevinster i kveld, på et oddsprogram som er et par hakk mer spennende enn det menyen pleier å være på fredager.

Dagen ble startet med en dobbel som du kan lese om her. I denne artikkelen lanserer vi et objekt fra fransk fotball.

Dagens spill
Brest – Clermont H 2,00

Brest er en av de største klubbene i Ligue 2, men laget fikk en tung start på sesongen etter nedrykket fra Ligue 1 for et år siden.

Siste del av vinteren og vårsesongen har imidlertid vært en stor opptur, og laget har meldt seg på i oppykkskampen etter å ha kjempet i bunnen helt frem til senvinteren.

Det skiller riktignok sju poeng opp til Caen på laveste opprykksplass når det gjenstår fem runder, men med strålende 8-2-1 som resultater i februar, mars og april, lever drømmen om Ligue1-spill neste sesong fortsatt hos fansen.

Skademessig ser det bra ut for hjemmelaget, men Clermont-trener Regis Brouard har en god del beymringer før kveldens kamp.

Førstekeeper Fabien Farnolle er blitt skadet, mens den faste midtbanespilleren Thibault Moulin soner karantene. Den rutinerte forsvarsspilleren Cédric Bockhorni er også uaktuell, mens spissen Grégory Bettiol og backen Anthony Lippini er langtidsskadet.

Clermont er også inne i en god periode etter å ha slitt i bunnen av tabellen tidligere i sesongen. Laget står med sju kamper uten tap, men ettersom det er blitt uavgjort i fire av dem, har ikke klatret like mye på tabellen som Brest. Laget ligger to poeng og to plasser bak dagens motstander etter å ha spilt uavgjort mot Angers hjemme sist.

Dette er to av formlagene i Ligue 2, men fraværssituasjonen til Clermont og Brests jakt på opprykk gjør at vi setter pengene på hjemmeseier.

Brest – Clermont 2,00 - 2,80 - 3,10
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag