Veteranspissen Antonio Di Natale har scoret brukbart med mål for Udinese også denne sesongen, men laget hans er inne i en svak periode.
Veteranspissen Antonio Di Natale har scoret brukbart med mål for Udinese også denne sesongen, men laget hans er inne i en svak periode. Foto: Alberto Lancia/EPA

Lukter uavgjort lang vei

Verken Empoli eller Udinese klarer ikke å avgjøre kamper om dagen.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips:
  Vi skal tjener mer på Udinese
V65 Drammen:  To frekke bankere

Etter en tung periode for oddstipsene, ble siste del av forrige uke en eneste stor fest. Både torsdag, fredag, lørdag og søndag fikk vi et stort overskudd på tipsene, og søndag ble det også 12 rette både på det minste tippetipset (96 kroner) og det store (384 kroner).

Det minste tipset hadde en samlet tilbakebetaling på 3750 kroner, mens det store ga 4205 kroner tilbake.

Mandag er det blant annet La Liga, Serie A, FA-cupen og Afrikamesterskapet på oddsmenyen.

Dagens langskudd

Empoli - Udinese U

Empoli ligger på den siste sikre plassen og har ett poeng ned til Chievo på tredje sisteplass. Laget er langt mer gjerrig enn de fleste andre bunnlagene og har sluppet unn like mange mål (23) som Lazio på bronseplass.

Empolis største problem er angrepsspillet og evnen til å vinne jevne matcher. På 19 kamper er det blitt 3-10-6, og de siste fire hjemmekampene har endt 0-0. Laget var dominerende i flere av disse kampene, men klarte ikke å sette sjansene.

Hold Roma til 1-1 i cupen på bortebane tirsdag forrige uke, men måtte gi tapt i ekstraomgangene.

Fraværsmessig ser det veldig bra ut til kveldens kamp.

Udinese har hatt en skuffende sesong og ligger tre plasser og fem poeng over dagens motstander. Har bare vunnet én gang på de siste elleve kampene. De to siste bortekampene har endt uavgjort.

Spilte cupkamp borte mot Napoli forrige torsdag. Det stod 1-1 etter ordinær tid, 2-2 etter ekstraomgangene og 7-6 i favør Napoli etter straffekonken.

Midtbanespilleren Emmanuel Badu er opptatt med spill for Ghana i Afrikamesterskapet. Forsvareren Maurizio Domizzi (åtte kamper) og angriperen Alexandre Geijo (fem kamper) er skadet. Et par unggutter deltar for tiden i det søramerikanske U20-mesterskapet.

Empoli er et vanskelig lag å slå på bortebane, men er selv ute av stand til vinner kamper om dagen. Udinese klarer heller ikke å avgjøre kampene i sin favør om dagen, og vi blir overhodet ikke overrasket hvis dette blir uavgjort mellom disse to.

U spilles til 3,10 i odds som dagens langskudd.