*Nettavisen* Sportspill.

Luleå har endelig fått opp farten

  Foto: Thomas Winje Øijord / NTB scanpix

Det var stilt store forventninger til Luleå foran årets sesong. I kveld venter første kvartfinale i CHL hjemme mot Mats Rosseli Olsen og Frölunda.

01.12.15 12:14

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Everton taper for Championship-laget
Oddstips 3: Stoke har ikke klart dette siden 1971
Oddslangskudd:
Lyon er i elendig form
TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV
V65 Forus: Tengsareid setter straffesparket
V5 Klosterskogen:
Høitomt har lunsjbankeren

Tirsdagens langoddsprogram er veldig omfangsrikt og består av cupfotball fra flere land i Europa og en god del ishockeykamper. I England skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen, og det spilles cupfotball også i Spania og Belgia, mens det spilles seriefotball i Frankrike.

Luleå - Frölunda H 2,30
Hardtsatsende Luleå var den store outsideren før denne sesongen av SHL etter at laget forsterke laget sitt kraftig før denne sesongen. Men nå grunnserien snart er halvspilt ligger Luleå på en meget skuffende 10. plass med hele 23 poeng opp til serieleder Skellefteå og 21 poeng opp til Frölunda på andreplass. Men i det siste har det sett klart bedre ut og fire av de fem siste er vunnet. Det eneste tapet er kommet borte mot nettopp Frölunda. Tross at Luleå ledet 3-2 like før slutt av andre periode, endte det med 3-4 tap. I kveld er det første kvartfinale i Champions League, og Luleå vant denne turneringen i fjor etter å ha slått nettopp Frölunda i finalen.

Frölunda har stort sett ledet serien hele sesongen, men ettersom Skellefteå har vunnet tolv kamper på rad, måtte laget gi fra seg ledelsen etter bortetapet for Ørebro lørdag. Har 4-3-2 på de ni siste kampene etter ordinær tid, og er ikke like gode nå som laget var i starten av sesongen. Har et fantastisk toppnivå,men er nok kneppet sterkere på egen is i Scandinavum.

Lagene møttes i Luleå i andre serierunde og da vant Frölunda 4-2. Men som nevnt i innledningen så åpnet Luleå sesongen svakt. Har sett markant forbedret ut i det siste, mens Frölunda ikke er helt på samme nivået som de var i starten nå.

Hockeylag er fine å spille på når de er flytsonen og det er Luleå i nå. Vi spiller hjemmeseier til fine 2,30 i odds og tror Luleå skaffer seg et flott utgangspunkt før returmøtet i Scandinavium.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag