*Nettavisen* Sportspill.

Luton kraftig forsterket

Luton rykket opp fra Conference forrige sesong og er tilbake i det profesjonelle ligasystemet for første gang siden 2009. Bildet er tatt fra opprykksfinalen på Wembley i 2012, en kamp Luton tapte 1-2 for York. Foto: Wikimedia Commons

Luton får tilbake fem spillere til kveldens toppkamp mot Shrewsbury.

08.01.15 10:54

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Oddstips 2:
Fikk endelig begravet bortespøkelset
Tour de Ski:
Martin rykker og vinner
Tour de Ski:
Dyrhaug på palljakt
V4 Axevalla: Spennende lunsj fra Sverige
V5 Bjerke:
Tengsareid fikser lunsjkronene
V64 Bollnäs:
Vi lanserer en frekk banker
V65 Klosterskogen: Blir ikke svart ut nå

Tour de Ski fortsetter med 25 kilometer fri for herrene og 15 kilometer for kvinnene. Norsk Tipping har satt opp vinnerspill og en rekke dueller på oddsprogrammet.

I verdenscupen i skiskyting er det stafett for herrene, og det er full rulle i Get-ligaen og SHL. På fotballfronten er det blant annet League Two og Copa del Rey på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Luton - Shrewsbury H
HTML EMBED


Det gamle storlaget Luton er op vei oppover i ligasystemet etter mange magre år og ligger på femteplass i League Two. Det skiller fem poeng opp til serieleder Wycombe, men Luton har én kamp til gode på samtlige fire lag som ligger over på tabellen.

Tapte 1-2 for Cambridge i FA-cupen lørdag og spilte uavgjort mot Portsmouth og nevnte Wycombe i romjulen.

Manager John Still måtte gjøre fem endringer på laget mot Cambridge grunnet skader og sykdom, men kaptein og fosvarskjempe Steve McNulty og de fire øvrige spillerne - forsvarerne Nathan Doyle og Scott Griffiths, og de offensive spillerne Luke Rooney og Shaun Whalley, er trolig alle tilbake i dag.

Paul Benson, Alex Lawless og Luke Guttridge befinner seg på skadelisten. Midtbanespilleren Pelly Ruddock Mpanzu er på vei tilbake etter skade og starter trolig på benken. Nysigneren Jordan Stockley (angriper) kan debutere i dag.

Shrewsbury ligger to poeng og to plasser over dagens motstander, men har altså spilt én kamp mer. Dette er lagets tredje toppkamp på rad. I helgen ble det 0-1 borte for Burton (andreplass), mens man spilte 0-0 hjemme mot Wycombe fjerde juledag.

Forsvareren Josh Passley er tilbake i Fulham etter et låneopphold, men kontrakten til spissen Bobby Grant (Blackpool) er forlenget. Spissen Andy Mangan sliter med en skade og spiller trolig ikke.

Disse to møttes i serien helt i starten av sesongen. Da vant Shrewsbury 2-0 på hjemmebane.

Luton får tilbake flere faste spillere til denne kampen og er et av ligaens beste hjemmelag (8-2-2). Shrewsbury tar de aller fleste poengene på hjemmebane og har slappe 3-6-6 på fremmed gress.

Vi forstår ikke helt hvorfor Shrewsbury er satt opp som favoritt på Langoddsen og spiller H til 2,55 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag