*Nettavisen* Sportspill.

Lyn til skogs for å hente poeng

Foto: Lars Opstad

Bare seier er godt nok for Lyn borte mot Nybergsund IL.

02.06.13 11:56

Sportspills meny søndag:
V4 fra Täby: Walmann og Kihlström er dynamitt!

Det er langt mellom de gode objektene på dagens Langodds, og vi må stole på to bortelag for å få en brukbar odds.

Dagens langskudd:
171. Arendal – Fana B 2.40
Arendal med årets første seier forrige helg borte mot Ålgård, og i følge kamprapportene var det en svært heldig trepoenger. Sliter med skader, hele angrepsrekken er ute, og måtte brukte to flankespillere på topp mot Ålgård. Mangler tre spillere som scoret til sammen 70 % av målene forrige sesong. Petar Rnkovic (a) ble hentet inn som erstatning, men også han er skadet. Må bruke flere mann i nye roller grunnet skadesituasjonen, noe som fort kan slå uheldig ut. Har 1-0-6 og 4-15 i målprotokollen.

Fana (11.) har kommet seg på trygg plass etter seier borte mot Brann 2 (9.) og uavgjort hjemme mot Fyllingsdalen (5.), men ellers har det vært lite å juble for med 2-1-4. Borte har det blitt 1-0-2; Vindbjart (4.) ble for sterke med 3-0, mens Egersund (8.) vant 2-1. Trener Rune Vindheim sier at målet er å være blant topp fem, men da må spillet og uttellingen på sjansene forbedres kraftig. Har vært nære ved for Fana i flere kamper, og i møte med et skadepreget hjemmelag kan de fort dra avgårde med seieren.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag:
172. FK Fyllingsdalen – Fløy FK H 1.60
Fyllingsdalen på femte med 2-0-1 hjemme, slått Viking 2 (10.) og Arendal (14.), mens tapet kom mot Arna-Bjørnar (2.) Vært involvert i mange jevne kamper, og hvis man ser bort i fra 2-0 seieren over Viking 2. og 0-0 mot Fana (11.), har samtlige matcher blitt avgjort med ett måls margin. Har fire strake uten tap, og virker å være i god form. Spesielt borteseieren over Vindbjart (4.) var imponerende. Tapte 1-0 mot dagens motstander i en treningskamp i vinter, uten at det bør ha alt for mye å si. Må vinne denne for å henge med i toppen.

Fløy FK ligger nest sist med fem fattige poeng, de sju første kampene har gitt kun én seier, to uavgjorte og fire tap. Garantert ikke som forventet for klubben som i fjor endte på 2.plass bak Vard-Haugesund. Joey Hardarsson har ikke gjort noen store forandringer i mannskapet, så det skal være fullt mulig for laget å klatre til øvre halvdel. Gjorde en solid innsats i cupen mot storebror Start på torsdag, men måtte til slutt gi tapt med 1-2. Har ikke vunnet siden 1. mai, da de slo Sandnes Ulf ut av cupen. Flekkerøys stolthet har kjempet i toppen av 2.divisjon i flere år, men må vise mer fighter-vilje for å komme seg ut av sumpa. Har nok av kvalitetsspillere og før eller siden vil det løsne for Fløy, spørsmålet er når.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens Spill

161. Nybergsund – Lyn
Nybergsund spilte for to år siden i Adeccoligaen, men laget fra de dype skoger har begrenset med ressurser og har nå falt ned på nedrykksplass i avd. 2. Har mistet halve troppen fra fjoråret, og faren er absolutt til stede for at det blir 3. divisjonsspill neste sesong. Åpnet med en sterk seier over Fram Larvik (5.), men har ikke vunnet siden. Med uavgjort mot Valdres (6.) og FK Tønsberg (14.) har laget likevel til gode å tape hjemme. Forrige helgs kamp endte med 4-1 tap borte mot Pors Grenland. Synes å være helt ute av form.

Lyn er allerede åtte poeng bak serieleder Alta, og har nok innsett at det blir vanskelig å hente opp. Skal likevel kunne kjempe i toppen, har vært gjennom tre meget vanskelig kamper på rad: slo Raufoss (2.) 2-0 borte, tapte 2-0 hjemme mot Alta, og spilte 0-0 i Larvik (5.). Tok seg greit av Frigg (8.) med 3-0 hjemme forrige helg. Kun sluppet inn 4 mål, (13-4), men har ikke scoret alt for mange heller. 1-1-1 borte, hvor tapet kom mot Gjøvik (9.). Vi tror likevel Lyn returnerer fra Trysil med tre poeng.

184. Bjørnevatn – Lyngen/Karnes
Nyopprykkede Bjørnevatn er tabellens jumbo, står med kun én seier og fem tap. Har sluppet inn mest av alle (27 mål), og har tapt med fire eller mer mål i fire kamper. Seieren kom hjemme mot Tverdalen (10.) Undertegnede har aldri sett laget i aksjon, og det kan godt være at jeg tar feil, men ut i fra tabellen virker Bjørnevatn som en opplagt dumpekandidat i avd. 12.

Lyngen/Karnes befinner seg på midten med 10 poeng, 3-1-2 er sifrene så langt. Hadde en god fjorårssesong, havnet da på tredje med 49 poeng, men greide aldri å true seriemester Bossekop. 1-0-2 borte er ikke overbevisende tall; slo Ishavsbyen (11.), tapt mot Norild (8.) og Finnsnes (1.), men blir helt klart favoritter borte mot Bjørnevatn.

161. Nybergsund – Lyn 3.65 4.25 1.50
184. Bjørnevatn – Lyngen/Karnes 3.00 4.75 1.50

Total odds 2.25

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag