*Nettavisen* Sportspill.

Lyon går fra nedtur til nedtur

IKKE I FORM: Alexandre Lacazette har ikke kommet ordentlig i gang denne sesongen. Foto: Philippe Desmazes (Afp)

I kveld kan Lyon få det tøft mot Montpellier - sjekk den deilige oddsen!

27.11.15 10:15

Det er en rekke spennende oppgjør fra forskjellige ligaer denne fredagen, i tillegg til full Thanksgiving-runde i NHL.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips:
Hull vinner over opprykksrivalen
Oddstips 2:
Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 1: Real Betis tukter Levante
TV-kampene:
Dette er ukens oversikt

V65 Jarlsberg: Høitomt har spillernes tillit
V65 Solvalla:
Jackpotlunsj på Solvalla
V5A Øvrevoll:
Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning

Gårsdagens oddstips begynte strålende da Krasnodar slo Dortmund 1-0 til 3,80 i odds, men de tre siste endte dessverre uten tilbakebetaling.

Dagens langskudd 2, innleveringsfrist klokken 20.25.
Lyon - Montpellier, B 5,75.

Forrige fredag stod Lyon for muligens årsverste da de ble ydmyket 3-0 i Nice. Jeg så hele kampen, og jeg så et sutrete, umotivert og lite samkjørt Lyon, som ikke klarte å produsere all verden og gjorde ufokuserte tabber i forsvar.

De hadde riktig nok et stolpeskudd tidlig i kampen, men produserte lite utenom det. Alexandre Lacazette savner åpenbart rekkekamerat Nabil Fekir, som er langtidsskadd.

Også i midtukens Champions League-kamp ble det en nedtur, da hjemme mot Gent i kampen de måtte vinne. Igjen gjorde de personlige feil og humøret virker å være rett og slett elendig i Lyon for tiden. To tap og 1-5 i målforskjell etter landslagspausen er ikke spesielt lystig.

Den massive stopperen Samuel Umtiti er skadet ennå, det samme er Aldo Kalulu og Milan Bisevac. Høyreback Christoph Jallet skadet seg i kampen mot Gent og mister to måneder. Et par veldig viktige forsvarsspillere savnes altså.

Montpellier i flyt
Momentum er virkelig med dagens gjester for tiden, som endelig presterte to seire på rad da de vant hjemmekampene mot Santes og Reims.

De har bare ett nederlag de siste fem - i ligacupen - og i ligaen har de 3-2-0 de siste fem, som plasserer dem på fjerdeplass på formtabellen de siste seks kamper.

I tillegg har de løst et stort problem: Det offensive. Sist scoret de tre mål i en kamp for første gang denne sesong og angripernes selvtillit er endelig på topp. Paul-Bastien Lasne, Joris Marveaux, Kevin Berigaud og Geoffrey Jourdren er skadet.

Det er helt uaktuelt å backe Lyon i den formen de er i nå, og borteoddsen er svært, svært fristende. Montpellier vil føle mer enn noensinne at de kan vinne borte mot Lyon og vi spiller B til lekre 5,75 ganger pengene!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.