*Nettavisen* Sportspill.

Lyon går på ny stjernesmell

HVA?: Hva skal vi gjøre med den runde dingsen her, da? Lyon virker å ha glemt hvordan man spiller fotball for tiden. Foto: Jeff Pachoud (Afp)

Lyon har tapt tre på rad og sett elendige ut, derfor tror vi de taper enda et oppgjør.

01.12.15 09:02

Tirsdagens langoddsprogram er veldig omfangsrikt og består av cupfotball fra flere land i Europa og en god del ishockeykamper. I England skal det spilles kvartfinaler i FA-cupen, og det spilles cupfotball også i Spania og Belgia, mens det spilles seriefotball i Frankrike.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Everton taper for Championship-laget
Oddstips 2:
Luleå har endelig fått opp farten
Oddstips 3:
Stoke har ikke klart dette siden 1971

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper på TV

V4 Axevalla: Nye godbiter serveres til lunsj
V5A Klosterskogen:
Høitomt har lunsjbankeren

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.55.
Nantes - Lyon, H 3,30.

Dette oppgjøret vises på Viaplay. Klikk her for å få tilgang nå!

Nantes hadde flere gode muligheter hjemme mot Bastia forrige runde, men klarte ikke å bryte gjennom det defensive bortelaget og kampen endte skuffende 0-0. De har ikke scoret de to siste - den andre kampen var borte mot Monaco - men det er ikke fordi de har skapt for lite sjanser.

Generelt sett er formen deres ganske svak og lyder 2-1-4 de siste syv, motstanden de har møtt er god formidabel (med unntak av nevnte Bastia). Hjemme har de 3-1-3 denne sesongen, med tap for PSG, Marseille og Rennes, mot sistnevnte fikk de to mann utvist i andre omgang.

Midtbanespiller/forsvarer Remi Gomis er tilbake fra suspensjon, mens midtbanemannen Bedoya fikk rødt kort sist og soner karantene i dag. Målvakten Remy Riou - som har spilt alle kamper i serien så langt - er tvilsom.

Elendige Lyon
Vi backet Lyon-tap til deilige 5,75 i odds på fredag mot Montpellier og de fornektet seg ikke: Etter elleve minutter lå de under 2-0. Hjemme. De var aldri riktig med i kampen og det var enda en dårlig opplevelse for et Lyon-lag som ikke viser noen tegn til bedring - snarere tvert imot.

Etter landslagspausen har de et flaut 3-0-tap for Nice - også der var de sjanseløse - og hjemme for Gent i Champions League, som ødela alt håp om avansement.

Kort oppsummert: Alt går skeis for Lyon for tiden. De har 3-2-2 på reisefot denne sesongen, en ikke altfor ille statistikk.

Gjestenes Clement Grenier var tilbake som innbytter sist, men gjorde en svært svak innsats i sine 40 minutter på banen. Mathieu Valbuena har ikke vært seg selv etter sextape-skandalen kom for en dag (ikke så rart). Mapou Yanga-Mbiwa er suspendert for gjestene og målvakt Lopes er tvilsom etter en treningsskade.

Ingenting stemmer for Lyon for tiden og vi fortsetter å backe deres motstandere så lenge de ser slik ut. Nantes er også i svak form resultatmessig, men bør ha gode sjanser til å straffe gjestene likevel.

Så lenge Lyon sliter så stort og oddsen på motstanderen er så god, vil vi fortsette å backe tap. Uten å nøle backer vi Nantes til 3,30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag