*Nettavisen* Sportspill.

Lyon ikke i nærheten av gammel storhet

TØRKE: Alexandre Lacazette har slitt med å leve opp til fjorårssesongen, som hele Lyon. Foto: Valery Hache (Afp)

Lyon har hatt en meget trøblete sesong og i kveld er det duket for mer trøbbel i bortekampen mot GFC Ajaccio.

20.12.15 18:57

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Mer norsk suksess i Tyskland
Oddstips 2: Målrik VM-finale for Norge
Oddslangskudd: Watford langtfra sjanseløse mot Liverpool
Tippetips:
Atletico Madrid jakter tabelltopp
Skiskyting: Steintøft for Tarjei
V65 Jarlsberg:
Marius kusker V65-bankeren
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
V64 Ørebro: Jackpot med Goop i hovedrollen

TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

Etter en svært god fredag for Nettavisen/Sportspills oddstips, ble det enda bedre klaff lørdag. Dobbelen med over 2,5 mål i kampen Everton - Leicester kombinert med seier til Brentford (totalodds 2,88) satt klokkerent, vår spanske dobbel med seire til Espanyol og Deportivo La Coruna (totalodds 3,61) likeså, og i Pokljuka innfridde Simon Schempp vårt vinnerspill (odds 2,50).

Søndagens langoddsprogram er spekket med godbiter. Håndballfinalen mellom Norge og Nederland er det soleklare høydepunktet for oss nordmenn, og i tillegg er det en rekke herlige vintersportdueller. Legg til en bråte med interessante fotballkamper og det er bare å glede seg til en fantastisk sportssøndag.

GFC Ajaccio - Lyon H 3,00
Så lenge bookmakerne og Norsk Tipping ikke tar de faktiske forhold på alvor, så er det bare og takke og bukke. Faktum er at nyopprykkede GFC Ajaccio er i ferd med å gjennomføre en sensasjonelt sterk sesong og ved siden av suverene PSG, så er det lille GFC Ajaccio som leder den franske formtabellen i Ligue 1, dersom vi ser på de åtte siste serierundene. Råsterke 5-3-0 er tallene for GFC.

Da er det betydelig verre stilt for det gamle storlaget Lyon som ikke har prestert verken i Ligue 1 eller i gruppespillet i Champions League denne høsten. Endte helt sist i sin gruppe i CL med fattige fire poeng, og i seriespillet står laget med ett fattig poeng på de fem siste seriekampene. 3-3-3 totalt på bortebane, og i ettermiddag mangler blant annet sentrale spillere som Alexandre Lacazette (27 seriemål i fjor - kun seks seriemål i år) og midtbanespilleren og landslagsspilleren Mathieu Valbena (startet 14 seriekamper i år).

GFC har 2-2-0 på sine fire siste hjemmekamper og verken 1-1 hjemme mot Lorient eller 1-1 hjemme mot Nantes er veldig imponerende. Men møter i kveld et lag i total disharmoni som også mangler flere av sine viktigste spillere.

Denne hjemmeoddsen er vi nødt til å angripe og 3,00 på seier til GFC Ajaccio må være søndagens mest interessante spill sett til oddsen å være.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag