*Nettavisen* Sportspill.

Må bryte ned Frankrikes tøffeste forsvar

Reims-spiss Gaetan Charbonnier er en av dem som må levere for hjemmelaget i kveld. AFP PHOTO / THOMAS BREGARDIS Foto: Thomas Bregardis (Afp)

Lille har kun sluppet inn to mål i Ligue denne sesongen, og scoringsglade Reims kommer ikke til dekket bord i kveldens kamp.

25.09.15 17:32

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Hovland på opprykksjakt
Oddslangskudd: Start kan sjokkere i hovedstaden
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
V75 Klosterkogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V65 Solvalla (fredag ettermiddag): To bankere mot lukene
V65 Biri: To bankere innleder superhelgen
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En strålende helg står foran oss med et meget rikholdig langoddsprogram. Nettavisens oddstips har vært meget solide de siste ukene og da er det bare å håpe at den gode tipsflyten fortsetter også denne helgen. Fredag er det både Tippeliga, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og Championship-fotball på programmet. I tillegg er det et par kamper fra den svenske eliteseieren i ishockey og en rekke kamper fra fransk Ligue 2 på programmet.

Reims - Lille H 2,35
Solid start på sesongen for hjemmelaget som står med 3-3-1 på de sju første seriekampene og gode 2-1-0 hjemme. Det eneste tapet hittil har kommet borte mot hjemmesterke Nantes (0-1). Sist helg tok laget ledelsen 1-0 hjemme mot PSG i det 83. minutt, men PSG utlignet straks etter og det endte 1-1. I midtuken ble det 0-0 borte mot Angers. Seks scoringer på de tre første hjemmekampene. Midtstopper Mandi pådro seg en smell i midtuken og er ikke med i kveld.

Lille har kun maktet å score to mål på sine seks første seriekamper, men har samtidig kun sluppet inn to mål og fire av de seks første seriekampene, har endt med poengdeling. Borte er det blitt tre strake poengdelinger. Vincent Enyeama ble utvist borte mot Rennes sist helg og soner følgelig karantene her.

Hjemmelaget vant tilsvarende kamp 2-0 sist sesong og er historisk et bra hjemmelag, mens Lille tradisjonelt er svake borte (5-3-11 i fjor). Hjemmelaget har vist at de evner å score mål og selv om Lille hittil har sett bunnsolide ut defensivt, så tror vi klart mest på hjemmelaget her.

2,35 i hjemmeodds er klart godkjent og duger godt på en fredag det er langt mellom de store fristelsene på oddsprogrammet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag