TRENER NORDSJÆLLAND: Kasper Hjulmand har blitt en liten kulthelt i Nordsjælland.
TRENER NORDSJÆLLAND: Kasper Hjulmand har blitt en liten kulthelt i Nordsjælland. Foto: Daniel Sannum Lauten (AFP)

Må klare seg uten toppscoreren

Nordsjælland har tapt mot Odense de syv siste kampene og vinner neppe i dag.

Kommersielt

Dagens langoddsprogram er rikholdig til en mandag å være. Eliteserie-våren avsluttes med en interessant kamp i Kristiansund - Vålerenga, to kamper spilles i Allsvenskan og to nye oppgjør leveres fra kvinnenes fotball-EM.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1:
Ingen drømmereprise for Vålerenga
Oddstips 2: Elfsborg er i kalasform

V5 Bjerke: Bjerkelunsj med potensial
V4 Lindesberg: Spennende Lunsj fra Lindesberg

En elendig uke fikk en mindre elendig slutt med Örebros seier til pene 2,80 ganger pengene, men bom på de to andre tips sørget likevel for tap.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 18.55.
OB - Nordsjælland, H 2,05.

Den siste kampen i den første runden av Superligaen. Odense kommer til oppgjøret vel vitende om at de har svært godt tak på dagens motstander, med seier i det siste syv innbyrdes kampene. Sist sesong klarte de seg greit unna nedrykk og leverte solide 8-2-6 på eget gress.

I sommer har de signert en ny angriper i Helenius, men han ser ikke ut til å gå inn i startoppstillingen. Generalprøven mot Køge endte målløst men Barrett fikk en skade, og må trolig stå over i dag. Kaptein Kenneth Emil Petersen er suspendert fra sist sesong.

Gjestene har den siste tiden solgt fjorårets toppscorer i Superligaen, Marcus Ingvartsen, til Genk. Hans 23 mål forrige sesong skal bli vanskelig å erstatte. I tillegg er Stanislav Lobotka klar for Celta Vigo. To nøkkelspillere er borte.

I tillegg er Pascal Gregor og Lasse Petry ute med skader.

Sist sesong endte de på en solid femteplass, og var cirka like gode hjemme som borte.

Men mot OB blir det vanligvis stopp og Hjulmand må klare seg uten to av sine viktigste spillere fra sist sesong. Det vil ta tid å tilpasse seg og vi tror de ikke tar poeng i åpningskampen. H spilles til 2,05.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør