Dimitar Berbatov er Monacos faste spiss etter at Radamel Falcao gikk til Manchester United tidlig i sesongen.
Dimitar Berbatov er Monacos faste spiss etter at Radamel Falcao gikk til Manchester United tidlig i sesongen. Foto: Stephane Mahe (Reuters)

Må tenke på Champions League

Monaco har allerede tapt seriegullet og må konsentrere seg om å gå videre i Champions League.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens langskudd:   Fiorentina kan ryste Juventus
Oddstips 1:  Fulham med best snitt
V75 Drammen lørdag: Herlig omgang med to bankere
V5 Drammen lørdag: Silje får ikke være med i V75
V65/V4 Solvalla:  Ny fest i formiddag?
V65 Romme:  Goop vinner mest

Fredagens langoddsprogram består blant annet av sprintdueller i Lillehammer og kamper fra Championship, Serie A, Bundesligaen, FA-cupen, spansk cup og Ligue 1. 

Dagens oddstips 2

Toulouse - Monaco H


Toulouse tok en sterkt borteseier over Nantes tirsdag og klatret vekk fra nedrykksstriden og opp på 11. plass. Er et av de mestscorende lagene i Ligue 1 (21 mål på 16 matcher), men slipper også inn mye mål (23).

Trener Alain Casanova kan glede seg over at midtbanespilleren Abel Aguilar (spilte i VM for Colombia) er tilbake etter karantene. Den offensive spilleren Oscar Trejo er fortsatt ute med skade, ellers ingen fravær fra sentrale spillere.

Monaco har hatt en skuffende sesong og ligger bare tre poeng og tre plasser foran kveldens motstander. Fikk midtstopperen Wallace utvist etter 34 minutter mot svake Lens tirsdag, men klarte likevel å vinne hjemmekampen 2-0. Tapte forrige hjemmekamp (mot Rennes) 2-0.

Laget har en del fraværsbekymringer defensivt før kveldens kamp. Wallace soner karantene, mens midtstopperkollega Ricardo Carvalho, backene Elderson Echiéjilé og Layvin Kurzawa og den defensive midtbanespilleren Geoffrey Kondogbia er skadet.

Monaco er inne i et tett kampprogram og skal spille en meget viktig match mot Zenit i Champions League tirsdag. Dersom det skulle bli tap i den kampen, går sluttspillet i vasken og klubben mister av store inntekter.

Med 12 poeng opp til tabelleder Marseille og 11 til PSG er det bare å glemme seriemesterskapet for Monaco denne sesongen. Dermed er avansement i Champions League enda viktigere for klubben, og vi blir ikke forundret dersom trener Leonardo Jardim hviler noen av lagets beste spillere i kveld.

Monaco har også tunge fravær i forsvaret, noe som er dårlig nytt med tanke på at Toulouse er et storscorende lag.

H-oddsen på 2,50 fremstår som et spennende spill.