Foto: AFP

Må vinne for å henge med i gullkampen

Werder Bremen har på mesterligvis tatt igjen forspranget til Schalke og Stuttgart. Sjekk dagens tips her.

Kommersielt

Med seier i kveld kan de grønn-hvite minst tilbringe natten på tabelltopp, og vi tror ikke gjestene fra Aachen blir noen hindring.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal

Vinner igjen
Sykkylven er tradisjonelt et habilt hjemmelag, og tar i dag i mot et svakt Hareid. Hareid har slitt i oppkjøringen med lite folk på trening, og får det nok spesielt tungt nå på begynnelsen av sesongen. Disse lagene braket sammen i cupkvalifisering nylig, og den kampen vant Sykkylven greit med 5-2. Dette viser nok styrkeforholdet mellom lagene for øyeblikket, og dette skal hjemmelaget vinne enkelt igjen.

1,40 på hjemmeseier kan brukes.

Werder Bremen med overkommelig motstand på besøk
Etter en tung periode i vinter, nærmer hjemmelaget seg tabelltoppen. 4-2-0 på de seks siste i ligaen, videre i UEFA-cupen. 10-1-4 hjemme så langt. Aachen kommer fra tre strake tap, vant de tre foregående. Ligger utsatt til tre poeng over nedrykk, men heller ikke mer enn fem poeng fra en 7. plass. 4-3-7 borte.

På 10 hjemmeseirer har Werder vunnet med mer enn ett mål syv ganger. Gjestene har syv bortetap, fire av dem med ett mål, tre med fler. 1,70 på handicap-seier til hjemmelaget er blant de bedre i markedet, vi spiller H.