*Nettavisen* Sportspill.

Må vinne for å være med i opprykkskampen

Greuther Fürth-fansen vet hvordan de skal feire opprykk. Her er tre glade herrer avbildet etter at Bundesliga-billetten ble sikret våren 2012. Foto: David Ebener (Afp)

Greuther Fürth møter et sterkt svekket Leipzig i kveld.

12.12.14 10:23

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens langskudd:
Har fire mann ute med karantene
Skiskytter-dobbel:
Tiril jager ny seier
V4/V65 Solvalla:
Goop har bankeren
V65 Biri: Vi spiller bankerfritt
V64 Bergsåker: Norges beste senker svenskene

Det ble en god torsdag for oddstipsene, med treff på begge de to ordinære tipsene, Besiktas til 2,00 i odds og Legia til 2,20 (ble satt ned til 2,00 utover dagen).

Fredag kan vi spille på objekter fra ligaer som Championship, La Liga, Bundesligaen og Ligue 1. I tillegg er det håndball-EM og masse vinteridrett på oddsprogrammet.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Greuther Fürth - Leipzig H
HTML EMBED


Greuther Fürth spilte endte på tredjeplass i 2. Bundesliga forrige sesong og tapte i opprykkskvaliken.

Derfor er det skuffende at laget ligger helt nede på niendeplass etter 16 runder. Opp til playoff skiller det seks poeng. Har spilt uavgjort i de tre siste kampene, og vi må tilbake til 31. oktober for å finne siste seier.

Keeperne Mark Flekken Tom Mickel er fortsatt ute med skade.

Leipzig rykket opp forrige sesong og har klart seg brukbart på nest øverste nivå. Har tatt tre poeng mer enn dagens motstander og ligger én plass over.

Det er imidlertid på hjemmelaget klubben fra det gamle Øst-Tyskland har gjort det klart best. På fremmed gress er det bare blitt 1-3-3 og 6-6 i målforskjell. Borteformen 0-3-3 og 3-6 i målforskjell på de siste seks er heller ikke noe å rope hurra for.

Det er tvilsomt om det labre målsnittet på bortebane kommer til å stige i kveld. Angriperen Terrence Boydskadet seg i 0-1-tapet for Ingolstadt sist og mister trolig resten av sesongen. Spisskollega aniel Frahnpådro seg sitt femte gule kort samme dag og må stå over i kveld.

I tillegg har ikke toppscorer Yussuf Poulsen(sju mål) trent denne uken grunnet en lårskade, og dansken betegnes som høyst usikker. Disse tre har scoret 12 av lagets 20 seriemål.

Leipzig har også flere andre fravær i kveld. Forsvareren Fabian Frankeer blitt langtidsskadet, og fire-fem andre spillere ute.

Greuther Fürth har brukbare 4-4-2 hjemme og møter et skadeskutt og svakt bortelag. Det er nødt til å bli seier i kveld dersom man skal beholde håpet om opprykk. H spilles til 2,10 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag