*Nettavisen* Sportspill.

Målfest i Europa

Gonzalo Higuain og Napoli må score i bortemøtet mot ukrainske Dnipro torsdag kveld. REUTERS/Ciro De Luca Foto: Ciro De Luca (Reuters)

Semifinale-returene i Europa League spilles torsdag kveld og vi tror på to målrike oppgjør.

14.05.15 10:53

Sportspills meny torsdag:
Oddstips 2: Pekka stenger buret
V65 Klosterskogen: Høitomt til å stole på
V64 Jägersro: Vi banker et fjerdevalg
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

V4 Bergsåker: Herlige objekter på gang

Torsdag er det Kristi Himmelfartsdag her hjemme, men på langoddsprogrammet er det likevel et flott utvalg. Det spilles kvartfinaler i VM i ishockey i Tsjekkia og det spilles semifinalereturer i Europa League. I tillegg spilles også returoppgjørene i playoffen i League 2, og dessuten er det en del norsk fotball fra de lavere divisjonene.

Her skal det handle om returoppgjørene i Europa League og vi tror begge oppgjørene blir målrike. Merk at begge kampene starter kl 21.05.

Fiorentina - Sevilla over/under 2,5 mål - over 1,65
Hjemmelaget tapte 0-3 i det første oppgjøret, og hadde ikke marginene med seg i den kampen. Burde minst scoret ett mål i den første omgangen, men gikk til pause med 0-1. Fikk så ytterligere to baklengsmål i den andre omgangen og har et meget vrient utgangspunkt. Her må det satses fra start, og det vil overraske mye om ikke denne kampen blir målrik. 1,65 i odds på mer enn to mpål må være klart spillbart her.

Dnipro - Napoli over/under 2,5 mål - over 1,95
I dette oppgjøret står det 1-1 etter det første møtet i Napoli. En dommerblemme av det norske dommerteamet godkjente et klart offsidemål for Dnipro som var underlegen i det meste i det første oppgjøret. Men ukrainerne er videre til finale med 0-0, og det betyr at Napoli må fremover for å score mål.

I kvartfinalen smadret Napoli sterke Wolfsburg med 4-1 på bortebane, og Napoli er litt atypisk italiensk ved at de både scorer mye mål og slipper inn en del mål. Også her lukter det mål all den tid bortelaget må ha mål. I denne kampen er oddsen såpass høy som 1,95. Returoppgjør der gevinsten er finale, betyr at det må satses fremover utover i kampen og også her tror vi det blir mer enn to mål.

En dobbel med to målrike semifinalereturer i Europa League gir en samlet odds på pene 3,22.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag