Malmin løser V65-rebusen?

Det er klare ankepunkter mot alle kveldens favoritter, men vi valgte til slutt å stole på at Lykke Thoto tar seg av løpet for stallansatte.

Kommersielt

Klikk her for Nettavisens V65-forslag (gratis)

8 Lykke Thoto har vært meget solid i lengre tid, men prestasjonen i Skien sist til seier på ny rekord 27.0 var formidabel. I kveld er sporet dårlig, men med landets desidert beste stallkusk tror vi på ny seier for storfavoritten. Gjentas prestasjonen fra sist må de øvrige konsentrere seg om annenplassen - det er trolig kun en galopp som kan nekte 5-åringen seieren i V65-5.

Vi er heller ikke i tvil om at 3 Be Dominant Deive er den klart beste hesten i V65-2. Hammersborg-traveren imponerte nemlig stort med sine Bjerkeseire - begge tatt fra tet med godt med krefter igjen på tanken. Sist var imidlertid den toppstammede hoppa ikke til sin fordel, og galopperte som sjanseløs i køen. Et fòrskifte var trolig forklaringen til den svake innsatsen, men i kveld tror vi ingen rår på en friskmeldt 4-åring. Pine Chip-datteren har en gullkantet stamme med seiersmaskinen Katinka Sund som mor (vant over halvparten av sine starter for tidligere landschampion Gunnar Eggen). Siden det er litt usikkerhet ved formen samt at hoppa kan bli svart opp fra start nøyer vi oss med å singelstreke på det minste spilleforslaget.

Favoritter i fare?
Banker på svært mange bonger denne onsdagen blir 9 Fjellkos Elding i V65-4. Fra bakspor synes vi imidlertid ikke dette er så opplagt, og vi velger å streke tre hester på samtlige forslag. 5 Furderud Blesen holder kanonform, og kjemper garantert om seieren feilfritt.
4 Kjenner Borken har vi dessuten skikkelig "kjenning" for denne gang. Den aldrende borken har nemlig storformen i anmarsj etter lang pause. Med tre løp i kroppen og en flott andreplass bak selveste Odins Kjempe sist tror vi Bork Rigel-sønnen kan være for vinnersirkelen igjen. 10-åringen vant tre løp på tolv starter i fjor, og den startraske vallaken leder fort hele veien for dyktige Gunnar Austevoll - foreløpig streket på mindre enn hver tiende bong!

5 Year One blir også hardt betrodd i V5-innledningen, og prikker Lars Anvar Kolle teten er det helt klart en solid sjanse. Vi tror dog en langt mindre betrodd hest kan snyte storfavoritten for føringen, og ødelegge milliondrømmen til 90% av spillerne før det hele er i gang.
10 Bello (V65-3) kommer ut etter pause og holder høyst tvilsom form. Her har vi god tro på en hest som også den er streket på under 10 prosent av kupongene.
I finalen spiller vi tre hester - og dropper begge favorittene. 7 The Seeker og 11 Restoration holder nemlig begge dunkel form samtidig som utgangsposisjonene mildt sagt er elendige.

Som dere skjønner kan det bli meget fin utbetaling om flere av favorittene svikter.

Vi har satt opp tre ekspertforslag på hhv 90, 450 og 1080 kroner.

Kjøp en bong og følg spenningen på nrk2 kl. 19.30-20.00!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus