Foto: Scanpix

Malmö er i slaget

Malmö har inntatt tabelltoppen i Allsvenskan og får i kveld besøk av skotske Hibernian i EL. Les dagens oddstips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag

langoddsen i dag finner vi blant annet EM for kvinner, Europa League kvalik, russisk Premier League, finsk 1.divisjon, brasiliansk cup og Tour de France.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Strømsgodset - Debreceni VSC U 3.40

Strømsgodset tapte 1-2 borte mot nedrykksplasserte Sandnes Ulf på søndag og mistet dermed serieledelsen til RBK. Var særdeles bleke mot sistnevnte og i følge kamprapportene var tapet fullt fortjent. Startet sesongen strålende, men etter seriepausen har det buttet i mot og de blå har nå tapt to på rad og har 2-0-3 på de fem siste. Sliter fremdeles med skader; Thomas Sørum, Adama Diomande og Gustav Wikheim er fremdeles ute, mens Muhamed Keita er tilbake i trening.

Debrecen har vært Ungarns mest suksessrike lag det siste tiåret, og siden 2005 har klubben vunnet serien seks ganger. Kvalifiserte seg til CL i 09/10 sesongen, men gjorde en svak opptreden og laget tok ikke ett eneste poeng. Kom seg til 3. runde i CL kvaliken fjor, men tapte 1-3 mot BATE. Fjorårssesongen endte på en skuffende 6.plass i serien, men vant i det minste cupfinalen i mai over seriemester Gÿor. Har oppgradet stallen til årets sesong og er forventet å kjempe om mesterskapet i Ungarn.

Strømsgodset skal normalt sett ha en god mulighet til å gå videre mot Debreceni, men har i det siste vist sviktende form. Bortelaget vil være fornøyd med å være like langt etter første kamp, og med tanke på Godset sine skader mener vi uavgjortfaren er høy.

Dagens avslag
Tromsø - Inter Baku H 1.50
Tromsø tok seg som kjent videre selv om de tapte 1-2 mot NK Celje på Alfheim i den første kampen. Er favoritter mot Inter Baku og er garantert skjerpet på at et nytt arbeidsuhell ikke skal gjenta seg, men til 1.50 holder vi oss likevel unna.

Dagens spill
Malmö FF - Hibernian
Malmö har inntatt tabelltoppen i Allsvenskan etter de knuste Åtvidaberg 4-0 hjemme. Tok seg greit av Drogheda i forrige runde; ble holdt til 0-0 i Irland, men vant 2-0 hjemme. Viser god form med 4-0-1 på de fem siste i serien. Kom seg til gruppespillet i EL i 2011, men havnet sist i puljen med ett poeng.

Skotske Hibernian ble ikke bedre enn nummer ni i serien i fjor, men kom seg til cupfinalen hvor de tapte 0-3 mot Celtic. Fikk likevel plass i EL siden Celtic vant serien. Laget har så vidt kommet i gang med sesongoppkjøringen og skal være et stykke unna matchformen. Prøvde seg sist i Europa i 2010, men tapte da begge kampene mot Maribor.

Malmø er inne i en god periode og viste seg offensive slagkraftige mot formlaget Åtvidberg sist helg. Hibernian leverte en svak fjorårssesong og har ligget på nedre halvdel i Skottland i de tre siste sesongene. Klubben har heller ikke gjort nevneverdig innkjøp til årets sesong, og vi tror hjemmelaget skaffer seg et godt utgangspunkt før returmøtet.

Malmö FF – Hibernian 0-1 2.20 3.50 2.30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus