JAGER SCORING: Jo Inge Berget og Malmö har på pussig vis havnet på defensiven mot makedonske Vardar.
JAGER SCORING: Jo Inge Berget og Malmö har på pussig vis havnet på defensiven mot makedonske Vardar. Foto: Patric Söderström/tt (NTB scanpix)

Malmö må unngå ny skrell

Reiser til Makedonia på jakt etter seier.

Kommersielt

Det er nok en gang Tour de France som gjelder på tirsdagens langoddsprogram, denne gangen med to nordmenn innenfor topp fem av favorittene. Skal det endelig lykkes på den 16. etappen? I tillegg spilles et knippe Champions League kvalifiseringskamper, med blant andre Malmö involvert.

Alle mandagens kamper er ikke ferdigspilt på publiseringstidspunktet av denne artikkelen, men uavgjort i Kristiansund til 3,25 sørger uansett for pluss - uavhengig av sluttresultat i Tyskland - Sverige.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 17.55.
Vardar - Malmö, B 1,90.

Champions League-kvalifisering, første kamp endte 1-1 i Malmö - en liten bombe. Vertene fra Makedonia vant serien i fjor og deltar i CL-kvalik for femte gang de siste seks år, alle tidligere forsøk har endt med exit etter første runde.

Hjemmelaget er utenfor sesong og har bare spilt én tellende kamp siden mai. 14-4-0 vitner om et hjemmesterkt lag, men de har totalt dominert i hjemlig liga, som ikke er spesielt sterk.

To viktige midtbanespillere i Velkoski og Petkovski er skadde, mens midtbanekollega Jighuari er tvilsom.

Best borte
Malmö har en komfortabel ledelse på seks poeng i Allsvenskan og derfor er det pussig at de ikke klarte å slå Vardar sist uke - noe de burde gjort ut fra sjanser og spill. Men når kampen blåses i gang tirsdag aften, er det Malmö som må jage scoringen fra start.

I hjemlig serie har de vært best på bortebane så langt, med sterke 5-3-0. Bare fire baklengsmål i disse kampene er virkelig solid.

De har også fått et par gladnyheter på skadefronten. Kaptein Markus Rosenberg er ikke bare klar til spill, men starter trolig også kampen etter et lengre skadeavbrekk. Det samme gjelder Behrang Safari. Kun Jeremejeff og Carvalho er ikke med til Makedonia.

Malmö skal normalt være klart bedre enn et lag fra Makedonia og må vise det i aften. Vi tror de leverer varene når det gjelder som mest og spiller H til 1,90.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør