Jo Inge Berget med sitt karakteriske skjegg under et pressetreff før kampen mot Kroatia.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Jo Inge Berget med sitt karakteriske skjegg under et pressetreff før kampen mot Kroatia. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Malmö og Berget er fortsatt på gulljakt

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Det må være fordel United
Oddstips 3: Simeone og Atletico Madrid utfordrer Barca
Oddslangskudd: West Bromwich burde vært favoritt
Tippetips: Hvem skal stoppe Manchester City?
Premier League: Skaderapport
Tippeliga: Ny episode av Tippeligamagasinet
V75 Bjerke søndag: V75-fest med Solberg
V4 Bjerke søndag: Lettløst med samlebonger

En vidunderlig lørdag står foran oss med en masse herlige objekter på Langoddsen, nå som klubbfotballen ruller igjen etter landslagspausen. Hobro gjorde jobben hjemme mot Aarhus fredag og sørget for herlig treff for vårt singelspill til solide 3,40 i odds. Lørdag byr vi på fire oddstips og utførlige tippetips.

Malmö - Elfsborg H 1,68
Allsvenskan koker til tross for at det svenske landslaget skjemte seg totalt ut i EM-kvalifiseringskampen hjemme mot Østerrike tirsdag kveld. Åtte serierunder før slutt er det seks lag som har realistiske sjanser til å ta seriegull i Sverige og to av dem møtes i Malmö lørdag ettermiddag.

Malmö kvalifiserte seg som kjent til gruppespillet i Champions League og allerede tirsdag venter bortekamp mot Paris Saint Germain. Likevel er det ingen tvil om at Åge Hareide og hans mannskap prioriterer serien fremover, selv om det sju poeng opp til serieleder IFK Göteborg.  Malmö har slett ikke et avskrekkende program igjen på slutten og all den tid det er flere av de andre topplagene som skal møtes innbyrdes, er det muligheter. Hjemme på Swedbank Arena står Malmö med fine 7-3-1.

Fire poeng foran Malmö ligger Elfsborg som rotet seg bort med å tape 1-2 hjemme for Sundsvall i siste kamp før landslagspausen. Seier der hadde sendt Borås-laget a poeng med serieleder IFK. Borte står laget med 6-2-3.

Det kan nok være at Åge Hareide rokerer litt på laget lørdag, men uansett er det ingen tvil om at laget går for tre poeng her. Elfsborg er bra de, men ikke like gode borte som hjemme i Borås. 1,68 på hjemmeseier er helt grei betaling og denne spilles.

Leeds - Brentford H 2,15
Vi kombinerer Malmö med en hjemmeseier fra Championship. Sagnomsuste Leeds tok en råsterk borteseier over Derby i siste kamp før landslagspausen. Det sendte Uwe Röslers ubeseirede mannskap (1-4-0 på de fem første) opp på 10. plass på tabellen med 7 poeng. Begge kampene på Elland Road har endt 1-1.

Brentford gjorde en fantastisk sesong i fjor som nyopprykket til Championship. I år ser det verre ut og 1-1-2 på de fire første seriekampene er ikke tilfredsstillende. 1-3 hjemme mot Reading sist var ikke bra.  Toppscoreren fra sist sesong - Andre Gray 18 mål, forsvant til Burnley i overgangsvinduet.

Leeds har forsterket med den kongolesiske landslagsspilleren Jordan Botaka i det samme vinduet. På tide at Leeds tar sesongens første hjemmeseier nå og 2,15 for at så skjer er fin betaling.

Dette gir oss en dobbel på 3,61.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus