Jo Inge Berget scoret to mål borte mot GIF Sundsvall i seriepremieren sist mandag.  Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB scanpix
Jo Inge Berget scoret to mål borte mot GIF Sundsvall i seriepremieren sist mandag.  Foto: Daniel Kihlström / TT / NTB scanpix Foto: Daniel Kihlström / Tt (NTB scanpix)

Malmö slår tilbake

Malmö måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot et defensivt AIK torsdag. Søndag er det bortekamp mot IFK Gøteborg og da kommer Malmö til å få bedre rom å spille i.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Ettermiddagsdobbel til sprek odds
Oddstips 2: Viking må ha tre poeng
Oddslangskudd: Haugesund ypper seg alltid mot Rosenborg
Tippetips: Slaget om Manchester på tippekupongen
TV-fotball: Fantastisk søndag for fotballfans
Tippemagasinet: Alt om 2. serierunde i Tippeligaen
Tippeligaen: Skade- og karantenerapport
V64 Umeå: Millionjackpot i V64-spillet
V4 Jägersro: Ny galoppfest
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en gnistrende langoddssøndag foran oss, selv om det er ekstremt mange åpne kamper. Den norske toppfotballen ruller for fullt og det er fem kamper i Tippeligaen og seks kamper fra Obosligaen på menyen. I Manchester er det duket for gigantisk byderby mellom Manchester United og Manchester City. På Hamar er det duket for fjerde finalekamp mellom Storhamar og Stavanger Oilers der Storhamar kan ta ledelsen 3-1 i kamper etter sin strålende borteseier mot Oilers fredag.

IFK Gøteborg - Malmö B 2,55
Premieren i Allsvenskan sist helg hadde et publikumssnitt på over 14 000 tilskuere på de åtte kampene som ble spilt og i Gøteborg var over 15 000 tilstede for å se IFK i seriepremieren mot Åtvidaberg. Malmö åpnet borte mot nyopprykkede GIF Sundsvall, men i hjemmekampen mot AIK torsdag var over 22 000 tilstede på Swedbank stadion. Voldsom interesse altså i Sverige og søndag kommer garantert mye folk til Nya Gamle Ullevi og dette toppoppgjøret.

IFK har fått en perfekt start poengmessig med seks poeng og null baklengs på de to første kampene, men har ikke vært i nærheten av å imponere spillemessig. Er vurdert som en av flere kandidater til en plass i toppen denne sesongen, men har en del å gå på spillemessig.

Malmö ledet 3-0 etter 20 minutter i seriepremieren borte mot GIF Sundsvall mandag og vant tilslutt 4-1 til tross for at Adu ble utvist etter 30 minutter. Måtte nøye seg med 0-0 hjemme mot AIK torsdag i en strålende fotballkamp og fikk ikke has på et AIK som la seg bakpå.

IFK og Malmö møttes på Ullevi i andre serierunde i fjor (7. april) og da vant Åge Hareide og Malmö meget overbevisende 3-0-. Magnus Wollf Eikrem har fått strålende kritikker i svensk presse etter sine to første kamper for klubben og Jo Ingen Berget presenterte seg direkte med å score de to første målene i åpningskampen mot Sundsvall.

IFK er satt til favoritt søndag og det er vi ikke helt enige i. Søndag kommer Malmös gode teknikere til å få mer plass enn de fikk mot et defensivt AIK hjemme torsdag.

2,55 på at Malmö vinner denne og gjentar fjorårets suksess i Gøteborg er i vår verden klart spillbart søndag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus